Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Στο Λουτράκι για προετοιμασία η Εθνική Πολωνίας


Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Αναστάσιος Σακελλαρίου καλωσόρισαν, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, τους αθλητές και τους προπονητές της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης Πολωνίας, στα πλαίσια του τελευταίου κύκλου προετοιμασίας τους, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας...
Η Εθνική Ομάδα Κολύμβησης Πολωνίας, επιλέγει το Λουτράκι ως τόπο προετοιμασίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς οι υπεύθυνοι δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τη φιλοξενία και τις εξαιρετικές συνθήκες. 
Η αποστολή θα βρίσκεται στην πόλη για δύο ακόμη εβδομάδες, προτού αναχωρήσει για το μεγάλο αγωνιστικό της ραντεβού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με μια ενδιάμεση στάση στο Vichy της Γαλλίας.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη της ομάδας και τους προσκάλεσε την τελευταία ημέρα χαλάρωσής τους από τις προπονήσεις, να απολαύσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει το σύγχρονο υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa, στα πλαίσια της προώθησης της τουριστικής προβολής του Δήμου και της ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος.

                                                                       ΠΗΓΗ: Loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: