Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Εύη Τατούλη: Η λύση βρίσκεται στις τοπικές κοινωνίες. Ο Αρκαδισμός μπορεί να γίνει το νέο όραμα για τη χώρα

Εύη Τατούλη
Με τη φράση «Έχω άποψη για κάθε χωριό της Αρκαδίας» η πολιτευτής Αρκαδίας με την Νέα Δημοκρατία, Εύη Τατούλη, ξεδίπλωσε αναλυτικά κάθε πτυχή του σχεδίου ανάπτυξης που παρουσίασε με ανοιχτή της επιστολή προς τους συμπατριώτες της, μιλώντας στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή «Επί της ουσίας» με τον Μηνά Αρτόπουλο και τον Δημήτρη Μανιατάκο.
Η Εύη Τατούλη ξεκαθάρισε ότι «η χώρα χρειάζεται ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης για μεγέθυνση της οικονομίας που θα στηριχθεί σε ένα ισχυρό όραμα», υποστηρίζοντας ότι το ρόλο αυτό μπορεί να παίξει ο Αρκαδισμός.



Η υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ στις εκλογές του 2015 ανέλυσε το αναπτυξιακό της σχέδιο για την Αρκαδία και πώς μπορεί να δοθεί πνοή στις τοπικές κοινωνίες, αναφερόμενη στις πρωτοβουλίες του Menalon Trail, αλλά και το Καταδυτικό Πάρκο Τυρού, που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Στην εκπομπή συζητήθηκε ακόμη η πολιτική κατάσταση της χώρας, αλλά και μελλοντικές γεωπολιτικές εξελίξεις, που συνδέονται με την ανεπάρκεια του πολιτικού μας συστήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: