Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΑΡΓΟΣ: Ο Παναργειακός πρωταθλητής στους προπαίδες

Η ομάδα του Παναργειακού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα τελικά του πρωταθλήματος προπαίδων της ΕΠΣΑ που έγιναν στο γήπεδο Προσύμνης.
Στον τελικό της διοργάνωσης οι «πράσινοι» επικράτησαν εύκολα της Μπουμπουλίνας Σπετσών με  5-0, ενώ στο μικρό τελικό που προηγήθηκε ο Ατρόμητος Παναριτίου κέρδισε 2-1 τον Πανναυπλιακό και κατέκτησε την τρίτη θέση.
Στην   πρωταθλήτρια ομάδα απονεμήθηκαν μετάλλια  ενώ το κύπελλο απένειμε, τιμής ένεκεν, ο  εκ Προσύμνης καταγόμενος κ. Γιώργος Ζέρβας, κάτοικος Αμερικής, εκ των δωρητών  του Μουσικού σχολείου Προσύμνης και παλαιός παίκτης του Παναργειακού.


Επίσης το παρών στην τελετή απονομών έδωσαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο αντιδήμαρχος Άργους- Μυκηνών κ. Χρήστος Πετσέλης, ο ενωσιακός προπονητής Διονύσης Διατσίγκος, και αρκετά μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣΑ με επικεφαλής τον  πρόεδρο της Ένωσης κ. Γιάννη Αποστολόπουλο.
Να σημειωθεί ότι «σφυρίζοντας» τον τελικό ο  Ανδρέας Καραγιώργος αποχαιρέτισε την ενεργό δράση ενώ του δόθηκαν τιμητικές πλακέτες από την ΕΠΣΑ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αργολίδας.
Επίσης βραβεύτηκε ο παίκτης της Θύελλας Λιμνών Κώστας Βλάχος, ως πρώτος σκόρερ φέτος στην Α2, παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές και  - ακόμη πιο σημαντικό- για το ήθος που επιδεικνύει στους αγωνιστικούς χώρους.

Και τους δυο αγώνες παρακολούθησε μεγάλος αριθμός θεατών, κυρίως γονείς των παικτών που απόλαυσαν μια, πραγματική, γιορτή του ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: