Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Αγρίεψαν οι Ερμιονίτες: «ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ θα έπρεπε να θυμάται ότι η ΕΡΜΙΟΝΗ του έδωσε τη ΔΗΜΑΡΧΙΑ»


Με ημερομηνία: 17 Ιουλίου 2016, στάλθηκε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ (eikonoskopionews@gmail.com) ένα πολιτικό κείμενο που είχε, προφανώς, ως παραλήπτες τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή και το πολύ μικρό (πια) περιβάλλον που εμπιστεύεται και που τον επηρεάζει. Τίτλος του κειμένου ««Μαυρογυαλούρος»: Έχουν αγριέψει οι Ερμιονίτες...»
Το αναδημοσιεύουμε θεωρώντας ότι, πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσαν να λεχθούν κάποια πράγματα. Ότι το κείμενο αποκαλύπτει δυσαρέσκειες, σχηματισμό πυρήνων από στελέχη της παράταξης Σφυρή που έχουν περιθωριοποιηθεί και διαφοροποιηθεί. Η τοποθέτηση του Προέδρου της Ερμιόνης, Χρήστου Δαγκλή, στο στόχαστρο, θα πρέπει να ερμηνευτεί σαν πρώτη ενέργεια αποδόμησης της προσωπικής ομάδας Σφυρή στην Ερμιόνη. Αφήνει τέλος να διαφανεί μια απόφαση τιμωρίας του ανθρώπου που τους ξεγέλασε και, είτε συνειδητά, είτε εξ αδυναμίας, είτε λόγω εξωγενών (ανθρωπογενών) παρεμβάσεων, δεν τήρησε και δεν τηρεί τις όποιες συμφωνίες (που τον ανέβασαν στην Δημαρχιακή καρέκλα).


Ο χαρακτήρας του Δημήτρη Σφυρή είναι τέτοιος που δεν θα του επιτρέψει να κάνει πίσω. Έτσι, η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη και πιθανότατα πολιτικά εξοντωτική για κάποιους. Το 2017 είναι πολύ κοντά και οι νέοι αιρετοί που θα αντικαταστήσουν τους παλαιούς (αντιδήμαρχοι, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου) «θα νοιώσουν την ανάσα του δράκου». Ίσως μάλιστα και να καψαλιστούν, αν δεν προσέξουν.
Να επισημάνουμε ότι το κείμενο, που είναι γραμμένο «στα χνάρια αντίστοιχων κειμένων του Ανάργυρου Λεμπέση», επαναλαμβάνει επιχειρήματα σχετικά με την ύπαρξη «ομάδας επιρροής» δίπλα από τον Δήμαρχο και μάλιστα με ειδική αναφορά στο γυναικείο φύλλο.
Το γεγονός ότι το κείμενο δημοσιεύθηκε στο ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ, έχει την σημασία του, στέλνοντας μήνυμα επικοινωνιακής απομόνωσης στον Δήμαρχο Ερμιονίδας. Ακόμη πιο σημαντική όμως είναι η ρητή υπενθύμιση πως «ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ θα έπρεπε να θυμάται ότι η ΕΡΜΙΟΝΗ του έδωσε τη  ΔΗΜΑΡΧΙΑ», όπως και η επισήμανση ότι «Οι συμβουλέs και οι προειδοποιήσειs  του ΛΕΜΠΕΣΗ δεν είναι τυχαίες».

Διαβάστε το σχετικό κείμενο, στο περιεχόμενο του οποίου δεν έχει δοθεί απάντηση, με το επιχείρημα ότι προέρχεται από ανώνυμο αποστολέα.
«Έχουν  αγριέψει  οι ΕΡΜΙΟΝΙΤΕΣ.  Και  καλά  κάνουν βέβαια διεκδικούν  τα  του  τόπου τους. Είτε  γράφοντας,  είτε φωνάζοντας,  είτε  συζητώντας, είτε ακόμα  και  βρίζοντας !!!!!!!!!!
Το θέμα είναι να βρίσκεις ανταπόκριση σε ότι διεκδικείς.
Ανάλογα που απευθύνεσαι, ποιόν  έχεις απέναντί σου!!!!
- Και στην προκειμένη περίπτωση η ΕΡΜΙΟΝΗ έχει ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ μόνο στα χαρτιά.
Δεν  είναι τυχαία η αγανάκτηση αιρετών και όχι μόνο!!!!
Δεν διεκπεραιώνεται τίποτε, δεν ζητάμε τίποτα δε μας δίνουν  τίποτα, δε λειτουργεί τίποτα, δε γίνεται κανένα έργο, ούτε τα  στοιχειώδη.
Κι όμως, ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ θα έπρεπε να θυμάται ότι η ΕΡΜΙΟΝΗ του έδωσε τη ΔΗΜΑΡΧΙΑ.
Οι συμβουλέs και οι προειδοποιήσειs  του ΛΕΜΠΕΣΗ δεν είναι  τυχαίες.
Ο κάθε ΔΗΜΑΡΧΟΣ πρέπει να παίρνει  αποφάσεις ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ και να μην επηρεάζεται από κάποιον ή κάποια!!!!!!!!!!
Δε μπορεί να ακυρώνει τις αποφάσεις του Δημ. Συμβουλίου.
Τότε για ποιο λόγο να γίνονται συνεδριάσεις και να έχουμε  έναν εικονικό πρόεδρο;;;;;
Πρέπει όλοι επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους αφού αποφάσισαν να κάτσουν σε κάποια καρέκλα!!!!!!!!!!
Πρέπει να βοηθάμε, να έχουμε πρωτοβουλίες, να λέμε τη γνώμη μας,
Αλλά και όσοι τόσο καιρό γράφουν είτε μέσω διαδικτύου είτε  με άλλο τρόπο για διάφορα θέματα που πέφτουν στην αντίληψή τους. ΟΛΑ ΝΑ ΜΗ πάνε ΧΑΜΕΝΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ  ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ   
Άλλα νομίζαμε, άλλα περιμέναμε, άλλα ελπίζαμε, Όταν   ψηφίζαμε.
Δεν αξιοποιούνται οι κατάλληλοι άνθρωποι στις  κατάλληλες  θέσεις. Βέβαια μερικοί προσπάθησαν, αλλά τελικά  Παραιτήθηκαν!
ΤΥΧΑΙΟ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!
Τελικά η αχαριστία είναι μεγάλο πράγμα Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ
ΚΥΡΙΟΙ  ΑΛΛΑΞΤΕ  ΜΥΑΛΑ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ  ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ 

Φιλούδια στην  εξουσία»

9 σχόλια:

Κουφος είπε...

Θα κάνουν τον άνεμο κουβάρι......

Ανώνυμος είπε...

Κουφέ σε ψάχνει ο δήμαρχος για αυτόγραφο

Κουφος είπε...

Το έχω πάρει ανώνυμε... εσένα θα περίμενα

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε "σωτήρες" ......
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τα χάλια τους δικά τους ......
Τα αποτελέσματα ;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

πρόσεχε Κουφέ τις στενές συναλλαγές με τον δήμαρχο γιατί και εσύ θα πάρεις ότι και οι άλλοι στο τέλος ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ

Κουφος είπε...

Εγώ αγαπητέ ανώνυμε ούτε είχα ούτε εχω στενές ή φαρδιές συναλλαγές με κανέναν για να περιμένω να πάρω κάτι... Πιθανόν να μην Έχουμε τα ίδια μυαλά και για αυτό δεν φοβάμαι ούτε 3 ούτε μακρύτερο ούτε κοντινότερο. Αυτό από ότι φαίνετε το φοβάσαι Εσύ που το έχεις πάρει αρκετές φορές σε όλα τα μεγεθη

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΜΝΑΑΑΑ

Κουφος είπε...

Σεμνά και ταπεινά.