Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού φωτογραφίας που οργάνωσε η Πρωτοβουλία Πολιτών Ερμιόνης

Για 8η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε από την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης, ο διαγωνισμός και η έκθεση φωτογραφίας. Θέμα του διαγωνισμού, αυτή τη φορά ήταν «Στη δουλειά»
Κριτική επιτροπή για την αξιολόγηση των φωτογραφιών που εκτέθηκαν σε δημόσια θέα, ήταν οι:
- Ανθούλα  Λαζαρίδου-Δουρούκου , η λαϊκή ζωγράφος μας,  
- Παντελής Μπαλής δάσκαλος της τέχνης της φωτογραφίας,   
- Ανάργυρος Πασχάλης  ζωγράφος,
- Άγγελος Μανές φωτογράφος.
Οι καιρικές συνθήκες, βροχή και ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεψαν την τριήμερη έκθεση των φωτογραφιών σε ανοιχτό ελεύθερο χώρο, όμως, τα σχόλια των επισκεπτών της πρώτης (και μοναδικής) ημέρας έκθεσης, ήταν πολύ θετικά.
Τα βραβεία, όπως έκρινε η Κριτική Επιτροπή και δημοσιοποίησς η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης, είναι:


1ο βραβείο: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ


2ο Βραβείο: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ


 3ο Βραβείο: ΕΦΗ ΤΣΙΦΤΣΙΑΝ


3ο Βραβείο: με ίσους βαθμούς ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ

Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης, με ανακοίνωσή εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση της 8ης Έκθεσης Φωτογραφίας.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Ευχαριστούμε όλους τους  φωτογράφους που συμμετείχαν με τα έργα τους, απαραίτητη η συμμετοχή τους για να πραγματοποιηθεί  ο διαγωνισμός και η έκθεση.
Ευχαριστούμε  επίσης τον  Κώστα Κουτούβαλη που μας παραχώρησε το χώρο για την αποθήκευση της έκθεσης, την κα Ανθούλα, το καφέ "Εν Λευκώ" για την παροχή ρεύματος, την  Βαγγελίτσα Αραπάκη για τα  λουλούδια,   το Ναυταθλητικό  Όμιλο Ερμιόνης για τα καθίσματα, τον Βενάρδο Ζώτο για τις μεταφορές, τους φίλους  Αντώνη, Χρήστο,  Τάκη, Ηλία, για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Και τον   Δαμιανό Νάκο με την παρέα του.
Ο δυνατός αέρας  δυστυχώς αυτή τη φορά, μας προξένησε ζημιές και δεν προβλήθηκαν οι φωτογραφίες και τις τρεις ημέρες όπως είχε προγραμματιστεί.   Ζητάμε συγνώμη απο τους συμμετέχοντες».
Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης 


Δεν υπάρχουν σχόλια: