Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η Νέα Δημοκρατία ανοίγεται στην Τοπική Κοινωνία

Γιάννης Μαλτέζος
Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 συνεδρίασε το συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Δήμου Κορινθίων, παρουσία του Προέδρου της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου κ. Γιάννη Μαλτέζου.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης, Γιάννης Τσάκωνας, ενημέρωσε για τα πεπραγμένα της έως σήμερα θητείας του συμβουλίου της Δημοτικής Οργάνωσης. Αναφέρθηκε στην χωρίς τυμπανοκρουσίες δουλειά που έχει γίνει, τα αποτελέσματα της οποίας, όπως είπε, θα γίνουν σύντομα γνωστά.


Όπως είπε, πέραν των εκλεγμένων αιρετών μελών, στόχος του ήταν η προσέγγιση και αξιοποίηση ανθρώπων ιδιαίτερα αγαπητών στον κοινωνικό τους περίγυρο, επιτυχημένων επαγγελματιών με ιδιαίτερο επιστημονικό υπόβαθρο πιστεύοντας ότι αυτά τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν ως ο κινητήριος μοχλός καλλιέργειας και επικοινωνίας των πολιτικών που θα χαράξει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα μέλη αυτά προέρχονται μέσα από την κοινωνία, θα φέρουν την ιδιότητα του ex officio μέλους και θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο αποτέλεσμα εθελοντικά και άμισθα.
Επίσης ενημέρωσε αναλυτικά για τον προγραμματισμό δράσεων της Τοπικής Οργάνωσης, για τον τρόπο που αυτός θα οργανωθεί, τους στόχους και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Μαλτέζος εξήρε το έργο που έχει παραχθεί από τον Πρόεδρο της Οργάνωσης, ενέκρινε τις κινήσεις που έως σήμερα έχουν επιτευχθεί, τονίζοντας ότι ευθυγραμμίζονται με το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για μεγάλο άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία. Υπογράμμισε ότι η ενασχόληση επιπλέον δεκαπέντε περίπου τον αριθμό αξιόλογων στελεχών πέραν των εκλεγμένων μελών είναι πρωτοποριακό δείγμα οργάνωσης και παράδειγμα προς μίμηση. Επίσης τόνισε ότι οι δράσεις που παρουσίασε ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης θα συμβάλλουν στην αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες κοινωνώντας άμεσα το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Μαλτέζος, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση και την φιλοξενία, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και καλή δουλειά, υποσχόμενος να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της Τοπικής Οργάνωσης.
Αναλυτική παρουσίαση του τελικού οργανογράμματος, την γνωστοποίηση των ex officio μελών, το πρόγραμμα δράσης που θα αφορά σε επισκέψεις σε όλες τις περιοχές του Δήμου Κορινθίων, τις θεσμικές συναντήσεις με τους φορείς, την λειτουργία του γραφείου και άλλες δράσεις θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης σε συνέντευξη τύπου μετά από σχετική πρόσκληση που θα απευθύνει προς όλα τα ΜΜΕ του Νομού Κορινθίας.    

Γιάννης Μαλτέζος

Δεν υπάρχουν σχόλια: