Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ο χρυσός παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος στη Σπάρτη


Το Νομικό πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης, με τη συνεργασία του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας, θα φιλοξενήσουν στη Σπάρτη από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2016 τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη και Χρυσό παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άθλημα της άρσης βαρών σε πάγκο Παύλο Μάμαλο.
Ο Παύλος Μάμαλος τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτεί σχολεία της Σπάρτης.

Το βράδυ θα σας περιμένει στο κέντρο της πόλης, στη συμβολή των οδών Κ. Παλαιολόγου και Λυκούργου, στο περίπτερο του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας, για να τον συναντήσετε και να τον γνωρίσετε από κοντά. Εκεί θα έχει στηθεί και ο απαραίτητος για την εκτέλεση του αθλήματός του πάγκος, για να πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή, άρση βαρών σε πάγκο.
Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ο Παραολυμπιονίκης μας θα σας περιμένει στον τερματισμό του υπερμαραθωνίου "Σπάρταθλον" πλησίον του αγάλματος του βασιλιά Λεωνίδα. Το βράδυ του Σαββάτου ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης μας θα τιμηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσης των αθλητριών και των αθλητών του "Σπάρταθλον" στην κεντρική πλατεία Σπάρτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: