Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Κωστούρος έθεσε θέμα επιστροφής της έδρας του Νοσοκομείου Αργολίδας, στο Ναύπλιον, ως πρωτεύουσας του Νομού

Ο Γιώργος Φαράντος διορίσθηκε ως Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου, πριν από λίγες ημέρες, με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης.
Αναλαμβάνοντας καθήκοντα, ζήτησε να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, σε μια εθιμοτυπική συνάντηση, ως είθισται. Η συνάντηση με τον κ. Δημήτριο Κωστούρο  πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016, στο Δημαρχείο Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με το “καλημέρα”, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων έθεσε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου, αφού πρώτα τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Η συζήτηση έκλεισε με την διατύπωση διεκδίκησης, εκ μέρους του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κωστούρου του Δήμαρχου Ναυπλιέων, όσον αφορά την αναγκαιότητα επιστροφής της έδρας του Νοσοκομείου Αργολίδας, στην πρωτεύουσα του Νομού, το Ναύπλιον.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΦΑΡΑΝΤΟ
Ο νέος Αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ναυπλίου
- Έχει πτυχίο Τεχνολόγου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από τη Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης και πτυχίο στην Παιδαγωγική και Διδακτική της Τεχνολογίας.
- Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τελειόφοιτος υποψήφιος διδάκτωρ Στρατηγικού Σχεδιασμού στη Δημόσια Διοίκηση σε περίοδο οικονομικής κρίσης από το ίδιο πανεπιστήμιο.
- Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, προϊστάμενος στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και τεχνολόγος-ηλεκτρολόγος μηχανικός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: