Νεα

Το ΕΒΕ Αργολίδος αποφασίζει για την συμμετοχή του στις Εκθέσεις Κορινθίας και Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας θα συμμετέχει, όπως πάντοτε στις εκθέσεις των όμορων Επιμελητηρίων, Κορινθίας και Αρκαδίας. Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, τα μέλη του ΔΣ θα καθορίσουν τους όρους συμμετοχής, τον προϋπολογισμό της δαπάνης καθώς και το πλαίσιο ενίσχυσης των επιχειρήσεων οι οποίες προτίθενται να συμμετέχουν, αυτοτελώς ή φιλοξενούμενες στο περίπτερό του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΒΕ Αργολίδας, στην συνεδρίαση της Τετάρτης θα συζητηθούν, και θα ληφθούν αποφάσεις για τα εξής θέματα:

ΘΕΜΑ  1ο : Ανακοινώσεις-Τρέχοντα θέματα.
ΘΕΜΑ  2ο: Συμμετοχή Επιμελητηρίου στις Εκθέσεις :
              Α) «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», 9 έως 13/11/2016.
              Β)7η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016, 5 έως 10/10/16
ΘΕΜΑ  3ο: ΚΕΕΕ- 4ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Επιχειρηματιών των    Ευρωεπιμελητηρίων στις Βρυξέλλες,  Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016.
ΘΕΜΑ 4ο: Αιτήματα ΟΕΒΕ ΑΡΓΟΥΣ, ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΡΓΟΥΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΥΣ, για συνεργασία σχετικά με την υλοποίηση προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25) έτους 2016.Δεν υπάρχουν σχόλια