Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Το 10ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Ναύπλιον, 12 και 13 Νοεμβρίου 2016

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται και φέτος, στο Ναύπλιον, το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα  πολεμικών τεχνών.  Κεντρικό μήνυμα της διοργώνωσης είναι, και φέτος,  «Γίνε κι εσύ Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών»!
Οι εθελοντές του Συλλόγου «Δεσμοί Αίματος», σε συνεργασία με το Κέντρο Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή», θα βρίσκονται  στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου και τις δύο ημέρες του πρωταθλήματος για να ενημερώνουν και να εγγράφουν νέους εθελοντές που θέλουν να Χαρίσουν Ζωή.
Το Παλαμήδειο πρωτάθλημα μέσα από την πορεία αυτών των 10 ετών κατάφερε να εξελιχθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα επαρχιακά πρωταθλήματα του είδους του αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της περιοχής μας.


Εβδομήντα (70) σωματεία,  επτακόσιοι (700), αθλητές  δύο χιλιάδες (2000) θεατές,  αδειοδοτημένο πρωτάθλημα και ενταγμένο στο επίσημο καλεντάρι, από δύο αναγνωρισμένες ομοσπονδίες (Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού ΚουνγκΦού, και  Πανελλήνια ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ)  αλλά και η συνεχόμενη ανοδική πορεία των δέκα ετών είναι η απόδειξη για όποιον αμφισβητήσει τα γραφόμενα μας.

Ο διοργανωτές, με ανακοίνωσή τους καλούν τις επιχειρήσεις της περιοχής  να σταθούν στο πλευρό τους, όπως και πράττουν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες του γυμναστηρίου και να χειροκροτήσει όλους τους αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: