Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

12ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο στην Κορινθία

Οι Ιατρικοί Σύλλογοι Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας- Πελοποννήσου (Ι. Ε. Δ. Ε. Π.) διοργάνωσαν στα Τρίκαλα Κορινθίας το 12ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο.
Από τις 21 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2016 ιατροί απ’ όλη την Πελοπόννησο πήραν μέρος στο συνέδριο και μίλησαν για θέματα επείγουσας ιατρικής, καρδιολογίας, υπέρτασης, διαβήτη, παχυσαρκίας, ψυχιατρικών και νευρολογικών νοσημάτων, νοσημάτων του ήπατος και του παχέος εντέρου καθώς και για θέματα που αφορούν το καρκίνο κ.α. 
Οι πρώτες δύο μέρες του συνεδρίου έλαβαν χώρα σε ξενοδοχείο των Τρικάλων Κορινθίας. Την τελευταία μέρα το συνέδριο μεταφέρθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου “Θωμάς Θωμαΐδης”.
 
Παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν τον κόσμο ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ.κ. Διονύσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πελοπίδας Καλλίρης, ο Δήμαρχος Κορίνθου κ. Πνευματικός Αλέξανδρος και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου Δρ. Σωτήρης Δαμασκηνός
Το συνέδριο ήταν τμήμα ενός κύκλου ενημερωτικών εκδηλώσεων, στις οποίες είναι προγραμματισμένα για την επόμενη χρονιά αλλά 3 συνέδρια με έδρα την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου Δρ. Σωτήρη Δαμασκηνό ο σκοπός του συνεδρίου ήταν “να δοθεί γνώση στον κόσμο που την έχει ανάγκη.
Η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου απαρτιζόταν από τους Δρ. Δαμασκηνό Σωτήριο (Πρόεδρος),
κ. Θεοδωρόπουλο Παναγώτη (Αντιπρόεδρος),
κ. Φιλάνδρα Αθανάσιο (Γενικός Γραμματέας),
κ. Ροβήλο Ανδρέα (Ταμίας),
κ. Καραΐνδρο Ιωάννη, κ. Μητρόπουλο Ανδρέα
(ως Επίτιμοι Πρόεδροι).
Στην Προεδρία της Επιστημονικής Επιτροπής ήταν

ο κ. Τσολάκης Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: