Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Που πήγε ο δικός μας τσαμπουκάς;

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Είναι εντυπωσιακά μειωτικός ο τρόπος με τον οποίο το πολιτικό προσωπικό της χώρας, αντιμετωπίζει τους Έλληνες. Με κάθε τρόπο προσπαθεί (και δυστυχώς πετυχαίνει) να μας «σπάει τον τσαμπουκά».
Οι κυβερνητικοί (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ) με την βοήθεια της αντιπολίτευσης, η οποία συναινεί ή σιωπά, θέτουν τους πολίτες συνεχώς υπό κατηγορία. Εκτοξεύουν απειλές, ασκούν διώξεις και, ακόμη χειρότερα, εξαγοράζουν τους δυναμικότερους από όποιους αντιδρούν.
Ας πάρουμε σαν παράδειγμα το πρόβλημα που μας δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια και που οι ίδιοι αποκαλούν… «προσφυγική κρίση». Όλα τα κόμματα, που διαφεντεύουν τον τόπο, τα τελευταία δέκα χρόνια, υπήρξαν συνένοχα στην δημιουργία των συνθηκών ανθρωπιστικής κρίσης στις χώρες από τις οποίες μετακινούνται τα εκατομμύρια των μεταναστών που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Δεν θα αναλύσω τους λόγους. Το γεγονός όμως παραμένει γεγονός.
Μόλις κάποιος Έλληνας επιχειρήσει να διαμαρτυρηθεί για τις συνέπειες που υφίσταται ο ίδιος, η οικογένειά του, η οικονομική του προοπτική, τα ήθη του και τα έθιμά του, τα βοθροκάναλα (όπως τα αποκαλεί ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του), αναλαμβάνουν αποστολή.


Λες και διευθύνονται από μια αόρατη μπαγκέτα ενός επίσης αόρατου μαέστρου, αρχίζουν να παίζουν την ίδια ασύμμετρη σύνθεση, περί ρατσισμού και ξενοφοβίας. Σε διαφορετικούς τόνους το καθένα, με τις ίδιες όμως παρτιτούρες, φωτοτυπημένες από έργο διάσημου Πολωνοεβραίου ενορχηστρωτή. Η ορχήστρα των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ, παίζει το βιολί (της). Η αντίστοιχη του ΑΝΤ1, τα πιάνο. Της ΕΡΤ, την γκραν κάσα. Τέλος, το ΣΤΑΡ, ο ΑΛΦΑ και το ΜΕΓΑ, συμμετέχουν στο μεγάλο ρεσιτάλ διεκδικώντας την παραμονή τους στην μεγάλη σκηνή.
Διαβάστε παραδείγματα εξαπάτησης και πολιτικού τσαμπουκά, των εξουσιαστών μας, εις βάρος των Ελλήνων:
* Πρόκειται για προσωρινή φιλοξενία δηλώνουν οι πολιτικοί. Σε δημιουργία μόνιμων εκπαιδευτικών δομών, αναφέρεται η εγκύκλιος του υπουργείου που καθορίζει τα της εκπαίδευσης των παιδιών από τα HOT SPOT.
* Κρούσματα ελονοσίας και ηπατίτιδας καταγγέλλουν στρατιώτες, αστυνομικοί και βοηθητικό προσωπικό. Λένε ψέματα, είναι η μόνιμη κυβερνητική επωδός.
* «Εμβολιάστε τα παιδιά μας», ζητούν οι γονείς, «και τα παιδιά που φιλοξενούνται στα ΧΟΤ ΣΠΟΤ». Δεν χρειάζεται λέει το υπουργείο παιδείας.
* «Ανοίξτε τα κτήρια των σχολείων που δεν χρησιμοποιούνται γιατί εσείς τα έχετε κλείσει», ζητάνε οι γονείς που αγωνιούν για τα παιδιά τους. Όχι, τα μαθήματα θα γίνουν στα σχολεία που πηγαίνουν τα παιδιά σας, απαντά το υπουργείο.
* «Ελληνάκια» αποκαλεί τα παιδιά μας, υποτιμητικά, ο διορισμένος επικεφαλής του υπουργείου. Τα παιδιά, όμως, των φιλοξενούμενων στα ΧΟΤ ΣΠΟΤ, τα ονομάζει τρυφερά ως «προσφυγόπουλα».

Καταντήσαμε, τα «προσφυγόπουλα», να τα υποδέχονται με λουλούδια, μπαλόνια, κρουασάν και μουσικές, ενώ τα «ελληνάκια» έμειναν έξω από τις τάξεις και οι γονείς τους λεκιάζονται σαν «ρατσιστές» και «ξενόφοβοι».

Και η αντιπολίτευση; Αντί να επιτεθεί στην ανίκανη κυβέρνηση και στον εθνομηδενιστή υπουργό
**γιατί δεν ενημέρωσαν τους γονείς,
**γιατί δεν εμβολίασαν τα παιδιά και
**γιατί δεν πρόλαβαν τις κοινωνικές εντάσεις
ζητάει συζήτηση στη Βουλή, προ ημερησίας διατάξεως… για τις άδειες των καναλιών.
Αντί να συμπαρασταθεί στους γονείς, που ζητούν τα αυτονόητα προληπτικά  μέτρα προστασίας της υγείας των παιδιών τους, σιωπά επιδεικτικά. Επιτρέπει στα ενεργούμενα της τρικομματικής κυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ) να ρίχνουν Έλληνες Πολίτες (άντρες που υπηρέτησαν τη θητεία τους στον στρατό και πληρώνουν φόρους και γυναίκες που γεννούν ελληνόπουλα και συνεισφέρουν στην τοπική και εθνική οικονομία) βορά στα σαρκοβόρα του δημοσιογραφικού λαϊκισμού και της «πολιτικής ορθότητας». 

Το έχω ξαναγράψει. Τα κόμματα που κυβερνούν (χωρίς τη θέληση της πλειοψηφίας του λαού), λειτουργούν σαν τους βιαστές που, την ώρα του βιασμού μας απαιτούν (με απειλές) να τους λέμε ερωτόλογα ή να μένουμε σιωπηλοί και να το απολαμβάνουμε».

Ας τα σκεφτούμε λίγο και ας τους δείξουμε τον δικό μας τσαμπουκά, όσο ακόμη δεν μας έχουν δεμένα τα χέρια και λοβοτομημένο τον εγκέφαλο.

1 σχόλιο:

Νικόλαος είπε...

Κατά τη γνώμη μου, ο τσαμπουκάς πρέπει να είναι ως εξής: Να σταματήσουμε να απολογούμαστε στα: "φασίστες" "ρατσιστές" να μην "κλαίμε" που μας κατηγορούν, αλλά να περνάμε στην αντεπίθεση και να ζητάμε συνεχώς τις απολογίας τους για τις Εθνοτόνες πολιτικές τους. Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες Εθνικιστές να απολογούνται στα καθάρματα.