Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Λακεδαιμόνιοι: Το σύγχρονο ίνδαλμα των Ευρωπαίων Εθνικιστών και Ταυτοτιστών


Ναι ! Κάτι νέο γεννιέται στη Ευρώπη.
Η Ευρώπη αναζητά την ταυτότητά της.
Οι Ταυτοτιστές είναι εδώ και διεκδικούν την διατήρηση της Ευρωπαϊκής τους ταυτότητας.
Οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές είναι εδώ και τα Εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη γιγαντώνονται.
Η Ευρώπη αφυπνίζεται από την ραστώνη και τον λήθαργο.


Ξυπνάει και βλέπει τα καταστροφικά αποτελέσματα του άκρατου καταναλωτισμού, τής καλοπέρασης, της υπογεννητικότητας, του εφησυχασμού, τού:  "δεν βαριέσαι", της νοοτροπίας της ήσσονος προσπάθειας και του ψευτοανθρωπισμού των αλληλέγγυων και των ανοικτών συνόρων, που σε συνδιασμό και με την χωρίς προηγούμενο εισβολή λαθρομεταναστών, θα οδηγήσουν ( αν κάποιοι δεν τους σταματήσουν), με μαθηματική ακρίβεια στην απώλεια της Ευρωπαϊκής ταυτότητας, στην αλλοίωση των Εθνοτικών χαρακτηριστικών τής Ευρώπης των Πατρίδων και τελικά στην Ισλαμοποίηση ολόκληρης της Ευρώπης.
Το "Λ" που κοσμούσε τις ασπίδες των στρατιωτών της Αρχαίας Σπάρτης, το βλέπει κανείς σήμερα, να ανεμίζει στους αιθέρες των Ευρωπαϊκών πρωτευουσών τυπωμένο πάνω σε σημαίες.
Έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της αντίστασης κατά τής πλημμυρίδας της λαθρομετανάστευσης και οι Αρχαίοι Λακαιδεμόνιοι, γίνονται τα σύγχρονα ινδάλματα των Ευρωπαίων Εθνικιστών Ταυτοτιστών (και δικαιολογημένα), αφού οι Λακαιδεμόνιοι, υπήρξαν οι πρώτοι Ευρωπαίοι που αντιστάθηκαν στις Περσικές ορδές,  στα πεδία των μαχών των Θερμοπυλών, της Σαλαμίνας και του Μαραθώνα, όταν αυτοί έφτασαν ένα βήμα προ των πυλών της κατάκτησης της Ευρώπης.
Στην Ευρώπη τού σήμερα, το τρίπτυχο:  ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι τόσο επίκαιρο όσο.....ποτέ άλλοτε.
Ο Ευρωπαίος πολίτης βλέπει με τρόμο την πιθανότητα να απωλέσει τα πολιτιστικά του εκείνα στοιχεία εκείνα που χαρακτήριζαν μέχρι τώρα την Εθνοτική του συνοχή. Με δυό λόγια, αυτό που λέμε  Ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Τα ανοικτά σύνορα και το χαμένο αίσθημα της ασφάλειας, γι'αυτόν και τα παιδιά του, αποτελεί τον καθημερινό του εφιάλτη.
Συμπέρασμα: οι Ευρωπαίοι σήμερα, αγωνίζονται και απαιτούν να πάρουν την Πατρίδα τους πίσω και αυτό δεν θα αργήσει πολύ για να γίνει.


Νικόλαος Η. Σκαντζός

Δεν υπάρχουν σχόλια: