Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Δεν κλείνει το ΙΚΑ Κρανιδίου. Η κοινωνία ενωμένη απέτρεψε την αδικία

Σε  σύσκεψη που  έγινε σήμερα το  πρωί στην Αθήνα ο Διοικητής του ΙΚΑ κ. Διον . Καλαματιανός  ανακοίνωσε ότι δεν ισχύει η απόφαση της υποδιοικήτριας του Ιδρύματος για κλείσιμο του υποκαταστήματος της Ερμιονίδας , το οποίο παραμένει και θα λειτουργεί, όπως μέχρι σήμερα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, εκτός του Διοικητή του ΙΚΑ, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάνης Γκιόλας, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημ. Σφυρής, ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης κ.  Χρ. Μπαλαμπάνης, ο πρώην περιφερειακός  σύμβουλος Πελοποννήσου  Θαν. Πετράκος, η εκπρόσωπος των εργαζομένων  - και μέλος του  ΕΚ.  Ναυπλίου κ. Μαρκέλλα Μπίμπα.
Όπως τονίστηκε στη σημερινή συνάντηση το υποκατάστημα  ΙΚΑ Κρανιδίου θα συνεχίσει τη λειτουργία του όπως μέχρι σήμερα , με την ίδια στελέχωση, για την εξυπηρέτηση  των κατοίκων όλης της επαρχίας, ενώ ο δήμος Ερμιονίδας  θα φροντίσει για την εξεύρεση κτιρίου με  μικρότερο μίσθωμα.


Σε δήλωση του ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας εξέφρασε την  ικανοποίηση του  γιατί με τις συντονισμένες κινήσεις  των παραγόντων της περιοχής  και των πολιτών  επετεύχθη ο στόχος  (διατήρηση του υποκαταστήματος) για την άμεση  εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, εργαζόμενων και συνταξιούχων,  της  επαρχίας Ερμιονίδας, που θα απολαμβάνουν, όπως μέχρι τώρα, των υπηρεσιών του Ιδρύματος.


18 σχόλια:

Κουφος είπε...

Να μην φύγει το ΙΚΑ από την Ερμιονίδα έχουν «λυσσάξει» όλοι… Και να σου μανιφέστα, αγωνιστικά λάβαρα, από όλο το τοπικό πολιτικό σύστημα… Όπως «σκιζόντουσαν», πριν από μερικά χρόνια… για να μην φύγει η Εφορία…


… Και πολύ σωστά, αναλύουν στις επιστολές, τους αναρίθμητους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να παραμείνει η υπηρεσία των ασφαλισμένων στο Κρανίδι… Στην επεξήγηση παίρνουν όλοι τους άριστα… (Ως προς την αποτελεσματικότητα των πολιτικών τους παρεμβάσεων όμως;)............ Αυτά έγραφε ο τουρίστας της Ερμιονίδας τότε... Μεγάλη μπουκιά φάε Μεγάλη κουβέντα Μην λες μεγάλε γκουρού της δημοσιογραφίας

Ανώνυμος είπε...

τι θες ρε καραγκιοζη κουφε; ερωτηματικό άφησε ο κπ δεν εγραψε οτι δεν θα τα καταφερουν .ειπαμε να μην ακους αλλα και να μην βλεπεις!

Κουφος είπε...

Το πρόβλημα σου Χατζηαβατη???????

Ανώνυμος είπε...

ο μακακας ο κπ φταιει που εχει τα σχολια ανωνυμα και ελευθερα να μπαινει ο καθε αρχιντης να γραφει μακακιες εχει και λιγο πλακα το πραμα

Κουφος είπε...

Έχεις δίκιο.......!!!!! Ανώνυμε

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΦΥΡΗΣ ΣΩΣΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙΝΑ ΛΕΤΕ!!

Κουφος είπε...

Μακαρι

Ανώνυμος είπε...

το εργο το χει διαβασει ο Γεωργοπουλος καλα και θα την παρει την δημαρχια το 2019!!!

Κουφος είπε...

Πάλι θα την πάρει????

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΦΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ

Κουφος είπε...

Προς το παρόν κρατά το σφιχτά για 3 χρόνια ακόμα.... Μετά βλέπουμε... Τώρα είναι ολοδικο σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΛΙΆΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

Κουφος είπε...

Όχι καθόλου... Απλά Εσύ το χεις ανάγκη πιο πολύ.... άλλωστε το βουτήξες πρωτος

Ανώνυμος είπε...

Βαρκάρη για δήμαρχο εκλέγετε εκεί κάτω στην Ερμιονίδα;

Κουφος είπε...

Χρόνια τωρα

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγια της Ενημέρωσης βάλατε κάποιον με το ψευδώνυμο Κουφός να χτυπάει για να ανεβαίνουν τα θέματά σας! Σας καταλάβαμε!!!!!

Κουφος είπε...

Πουλιά στον αέρα πιάνεις

Ενημέρωση Πελοποννήσου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.