Νεα

Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης (Δικαστικοί, Δικηγόροι, Υπάλληλοι) εόρτασαν τον Προστάτη Άγιό τους


Σε κλίμα λαμπρότητας και κατάνυξης, τιμήθηκε προχθές, 3 Οκτωβρίου 2016, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πρόνοιας Ναυπλίου, η εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, προστάτη των Δικαστών και του Δικαστικού Σώματος. 
Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Ναυπλίου, Ειρήνη Κορδώνη, και ως εκπρόσωπος και των λοιπών μελών του Δ.Σ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:Η Πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων
Ειρήνη Κορδώνη
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, για την ανταπόκρισή του στην πρόσκλησή μας και την τιμή που μας έκανε, να χοροστατήσει και να τελέσει την Αρχιερατική λειτουργία μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Τον Αρεοπαγίτη Δικαστή κ. Πέτρο Σαλίχο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας κ. Παναγιώτη Πούπουζα, τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τον Διοικητή της Τουριστικής Αστυνομίας κ. Αναστάσιο Βενετσιάνο, τον πρώην Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Απόστολο Μπότσο, την Πρόξενο της Γαλλίας κ. Αικατερίνη Τζαννετουλάκου, που επίσης ανταποκρίθηκαν στην από κοινού πρόσκληση των Δ.Σ. του Συλλόγου μας και του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου. 
Να ευχαριστήσω επίσης τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου κ. Δημήτριο Ορφανό και τα Μέλη του, για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά την συνδιοργάνωση της τελετής, καθώς επίσης τους Δικαστές- Εισαγγελείς –Δικαστικούς Υπαλλήλους εν ενεργεία και συνταξιούχους, που παρευρέθηκαν. Προσωπικά να ευχαριστήσω τις συναδέλφισσές μου και Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, για το συλλογικό πνεύμα, με το οποίο διαχειρίστηκαν τις αρμοδιότητές τους και το οποίο πάντα επιδεικνύουν, καθώς επίσης και τους συνταξιούχους συναδέλφους Διδώ Αντωνοπούλου, για την πολύτιμη βοήθειά της και τον προσωπικό της χρόνο που θυσίασε για τον συντονισμό, τον Χάρη Σεχιώτη και τον εν ενεργεία συνάδελφο Αργύρη Δεωνά, που έψαλαν εθελοντικά στη χάρη του και για τη δικιά μας. 
Να επισημάνω, ότι η εικόνα του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, κατασκευάστηκε με τη συνδρομή των Δικαστών – Εισαγγελέων – Δικαστικών Υπαλλήλων και Δικηγόρων και αγιογραφήθηκε από τον Αγιογράφο Δημήτρη Αργυρόπουλο. 
Τέλος, εύχομαι η Χάρη και η Προστασία του Αγίου, να φωτίσει όλους μας και να λειτουργήσει ως φάρος στο δρόμο της δικαιοσύνης και της αλήθειας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια