Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Α(στεράτη)ΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Έτοιμοι για τη νίκη που θα σηματοδοτήσει την απαρχή ενός σερί που θα... σβήσει το άσχημο ξεκίνημα δούλεψαν όλο αυτό το διάστημα, στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες υποδέχονται το Σάββατο (15/10, 18:15) τον Πλατανιά με στόχο μια νέα αρχή. Με την ευκαιρία της διακοπής λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δούλεψε με τους παίκτες του σε θέματα τακτικής, θέλοντας να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Από εδώ και πέρα, λοιπόν, υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα τρέξει ένα καλό σερί, ικανό να σβήσει το 0/4.


Στην διάθεση του «Ελε» αναμένεται να τεθούν ο Ελίνι Δημούτσο και Κρίστιαν Τσάβες. Για τον χώρο του κέντρου, βέβαια, υπάρχει κι η λύση του Ντουντού πλέον, με τον Βραζιλιάνο να έχει βγει από το ψυγείο κατόπιν επιθυμίας του Ελευθερόπουλου. Ο Ρασίντ  Χαμντανί προπονήθηκε κανονικά, μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε, δείχνοντας πως είναι έτοιμος για την αναμέτρηση
Το κλίμα είναι πολύ καλό, η απαιτούμενη ψυχολογία υπάρχει και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν με τον Πλατανιά, θα καρποφορήσουν οι κόποι των προπονήσεων στη διακοπή.

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) έως και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, κατά τις ημέρες και ώρες καταστημάτων.
 Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου τα εκδοτήρια του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και τις 18:15, ώρα έναρξης του αγώνα. Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου. Εισιτήρια διατίθενται για τη θύρα 2 με αξία 10€ και για τις θύρες 1 και 3 με αξία 15€.
Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων-πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.
Ώρα ανοίγματος θυρών: 16:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 18:15

Δεν υπάρχουν σχόλια: