Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Τάσος Πουλής: Το γραφείο τύπου της ΝΔ συνεχίζει το ίδιο λάθος…


Να ενταχθεί στον «επικοινωνιακό χάρτη» του γραφείου τύπου της ΝΔ και η  ξεχασμένη Τοπική Οργάνωση της Ερμιονίδας, ζητάει μέσα από την ακόλουθη επιστολή διαμαρτυρίας προς τους ιθύνοντες του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο  Σύνεδρος της "γαλάζιας" παράταξης κ. Τάσος Πουλής
 «Αγαπητοί φίλοι,
πριν από έξι περίπου μήνες, ο λαός της Νέας Δημοκρατίας, προσκλήθηκε να εκλέξει τα μέλη του συνεδρίου, αλλά και τους προέδρους και τα διοικητικά συμβούλια των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων. Το ενδιαφέρον ήταν έντονο σχετικά με την όλη διεξαγωγή.
Υπήρχε επικοινωνία απευθείας με μέλη του κόμματος και όλα πήγαν κατ' ευχήν.

Ως σύνεδρος του κόμματος λοιπόν, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω καταστάσεις που με ενοχλούν και θεωρώ ότι λειτουργούν μειονεκτικά ως προς τον τόπο μου.
Ποτέ δεν αρνήθηκα ότι από μικρός ήμουν «γαλάζιος», όμως ποτέ μου δεν κατέταξα το κόμμα πάνω από τα συμφέροντα του τόπου μου και των συμπολιτών μου. 
Το γραφείο τύπου της Ν.Δ. συνεχίζει το ίδιο λάθος, το χειρότερο όμως είναι ότι εμείς συνεχίζουμε και το δεχόμαστε...
Ως τοπική δεν έχουμε λάβει ποτέ ένα e' mail, μια ειδοποίηση, να μας ενημερώνει, ή να μας προσκαλεί σε κάποιο γεγονός. Πάντα μας καλούν "από μέσα", το Ναύπλιο ή το Αργος και εμείς τρέχουμε για να δείξουμε πως είμαστε Νεοδημοκράτες. Είναι το σωστό όμως; Αυτό θέλουμε;
Γιατί σε εκλογές κάποιοι έρχονται κοντά μας και μετά πάντα χάνονται;
Γιατί ποτέ κάποιο μήνυμα δεν έρχεται κατ' ευθείαν στην τοπική μας;
Για άλλη μια φορά μεταμορφωθήκαμε σε διακοσμητικό στοιχείο, φταίμε και εμείς...
Φίλοι μου, μη ξεγελιόμαστε, το Ναύπλιο και το Άργος, είναι πόλεις που κοσμούν την χώρα μας και έχουν «βαριά» κληρονομία. Δεν έχει να κάνει όμως. Πλέον είμαστε Δήμος Ερμιονίδας και πρέπει να διεκδικήσουμε «κομμάτι της πίτας» που μας ανήκει και όχι αυτό που θέλουν κάποιοι να μας δώσουν.
Όχι μόνο σε επίπεδο τοπικής, αλλά στο κάθε τι που πρέπει να είναι δικό μας.

Πρέπει να διεκδικήσουμε τα πιστεύω μας και να μην είμαστε Νεοδημοκράτες της βιτρίνας.
Πρέπει να μας ακούν και όταν εμείς τους θέλουμε και όχι πάντα αντίστροφα.
Πρέπει και επιβάλλεται να προσπαθήσουμε για το κοινό όφελος και όχι για προσωπικά οφέλη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε πως θέλει ανθρώπους με νέες ιδέες, με κέφι για δουλειά και χαρακτηρίζει τα μέλη και τους φίλους ως «σημαιοφόρους» στη προσπάθεια δημιουργικής ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας. Να απευθυνθούμε με αξιοπιστία, όχι μόνο σε όσους πάντα στήριζαν τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και σε αυτούς που πολλές φορές δικαίως απομακρύνθηκαν από εμάς.
Είμαστε ακριβώς αυτοί που αναφέρεις κ. Πρόεδρε, και ακόμα παραπάνω, εμείς στην Ερμιονίδα.
Ρίξε την ματιά σου και σε εμάς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο...
Για τον τόπο μας πρώτα και μετά για την Νέα Δημοκρατία".

Μετά τιμής,
Τάσος Πουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: