Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Το 10ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών ολοκληρώθηκε με 1340 συμμετοχές

Το 10ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα που διεξήχθη το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Καταγράφηκαν 739 αθλητές και 1340 συμμετοχές σε όλα τα αγωνιστικά στυλ. 
Το πρωτάθλημα τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού, της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ, του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και του Δήμου Ναυπλιέων.
Αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλοι των πολεμικών τεχνών έδωσαν το παρόν στο μεγαλύτερο Παλαμήδειο πρωτάθλημα, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του νομού Αργολίδας.


Σωματεία από Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Αθήνα, το Λαγονήσι, τον Μαρκόπουλο, τον Μαραθώνα, την Δημητσάνα, το Άργος, την Κρήτη, την Πάτρα, την Χαλκίδα, τα Κύθηρα, τις Σπέτσες, τον Βαρνάβα, το Κρανίδι άλλα και από τον εξωτερικό και την Ιορδανία και την Κύπρο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με αποτέλεσμα να βγει ένα αποτέλεσμα πλούσιο σε θέαμα, ποιότητα αλλά και σε συγκίνηση.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο δήμαρχος Ναυπλίου κ. Δημήτρης Κωστούρος, ο βουλευτής Αργολίδος, κ. Γιάννης Αδριανός, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ κ. Μιχάλης Τριαντάφυλλου συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο της Wako κ. Μαυρομάτη αλλά και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ-φού κ. Λάμπρος Σταμούλης.

Αναφερόμενος στη λήξη του 10ου Παλαμήδειου Πρωταθλήματος, η ψυχή της διοργάνωσης, Θοδ. Λαμπάδας, δήλωσε: «…Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν 10 χρόνια με αρκετή εμπειρία πλέον, και πολύ περισσότερη διάθεση, να κάνουμε το Παλαμήδειο πρωτάθλημα ένα από τα καλύτερα Διασυλλογικά πρωταθλήματα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και τη Ευρώπης για το καλό του αθλήματος που αγαπάμε αλλά και για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας…»


Δεν υπάρχουν σχόλια: