Νεα

ΚΙΔΗΣΟ: Συγκροτήθηκε 10μελής συντονιστική και στην Τρίπολη. Ποιοι την απαρτίζουν

Ανάπαυλα και κουβεντούλα με Σαχινίδη

Την  Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016, μετά από πρόσκληση του Συντονιστή για την Πελοπόννησο κ. Φίλιππου Σαχινίδη, έγινε οργανωτική σύσκεψη όσον αφορά τη  συγκρότηση   Συντονιστικής   Επιτροπής   της   Περιφερειακής   Ενότητας   της Αρκαδίας.
Η συγκρότηση ολοκληρώθηκε, συστάθηκε η συντονιστική   επιτροπή  με εξασφάλιση εκπροσώπησης από το σύνολο των Δήμων της Αρκαδίας.


Ασφαλώς, δεν παραλείφθηκε να   συζητηθεί η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αλλά και η   στρατηγική του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.  
Το   Κίνημα   Δημοκρατών   Σοσιαλιστών   και   ο   Πρόεδρος   Γ. Παπανδρέου   δε   θα   σταματήσουν   να   συζητούν   και   να   διαλέγονται   με προοδευτικούς πολιτικούς οργανισμούς και φορείς με σκοπό την αξιόπιστη και ουσιαστική συμπόρευση ικανή να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους Έλληνες πολίτες. Ταυτόχρονα, ήδη ομάδες εργασίες υπό τους επικεφαλής των Τομέων Πολιτικής και Δικτύων του Κινήματος συζητούν και συγκροτούν πολιτικές θέσεις και προτάσεις, οι οποίες σύντομα θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό σε ανοικτή διαβούλευση.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Αντώνακας Νίκος:       Μεγαλόπολη     
Διατσίγκος Ιωάννης:   Νότια Κυνουρία
Κοτσιάνης Αλέκος:      Τρίπολη
Κούβαλη Γεωργία:      Βόρεια Κυνουρία        
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ:    Μεγαλόπολη (ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛ.)      
Μπερτζελέτος Δημ:    Τρίπολη    
Μπούζιος Γιάννης       Βόρεια Κυνουρία        
ΝΤΑΝΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ     Τρίπολη (ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛ.)
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΜ:Τρίπολη (ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛ.)
Χρονόπουλος Γιώργος: Τρίπολη  
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ                     
Δεδούσης Θοδωρής:   Τρίπολη

Καρλής Γιώργος:         Τρίπολη     

Δεν υπάρχουν σχόλια