Νεα

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε το 10ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στο Ναύπλιο

Το 10ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα που διεξήχθη το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, στο Ναύπλιον, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Καταγράφηκαν 739 αθλητές και 1340 συμμετοχές σε όλα τα αγωνιστικά στυλ. Το πρωτάθλημα τελούσε υπό την αιγίδα της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού, της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ, του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και του Δήμου Ναυπλιέων.

Αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλοι των πολεμικών τεχνών έδωσαν το παρών στο Παλαμήδειο πρωτάθλημα, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του νομού Αργολίδας. 
Σωματεία από Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Αθήνα, το Λαγονήσι, τον Μαρκόπουλο, τον Μαραθώνα, την Δημητσάνα, το Άργος, την Κρήτη, την Πάτρα, την Χαλκίδα, τα Κύθηρα, τις Σπέτσες, τον Βαρνάβα, το Κρανίδι άλλα και από τον εξωτερικό και την Ιορδανία και την Κύπρο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να βγει ένα αποτέλεσμα πλούσιο σε θέαμα, ποιότητα αλλά και σε συγκίνηση.

Ο Θ. Λαμπάδας με τους κορυφαίους παράγοντες της Ελλάδος
Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Ναυπλίου κ. Δημήτρης Κωστούρος, ο βουλευτής Αργολίδος, κ. Γιάννης Αδριανός, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ κ. Μιχάλης Τριαντάφυλλου συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο της Wako κ. Μαυρομάτη αλλά και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ-φού κ. Λάμπρος Σταμούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια