Νεα

32 χορωδίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο 3ο Ναύπλιο-ARTIVA Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ

Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου
Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 έκλεισε η 2η μέρα του 3ου ΝΑΥΠΛΙΟ- ARTIVA Διεθνή Χορωδιακού Φεστιβάλ, στην αίθουσα του Βουλευτικού, στις 20:30μμ. Στο ελεύθερο πρόγραμμα της βραδείας εμφανίστηκαν 4 χορωδίες και ακούστηκαν συνολικά 23 τραγούδια. 

Μεικτή Παραδοσιακή Χορωδία της ενορίας Αγ. Τριάδος Κρυονερίου «Οι φίλοι της παράδοσης»
Σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, ξεκινάει στις 16:00μμ. το διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ με 5 χορωδίες να διαγωνίζονται και άλλες 4 να παρουσιάζονται στις 8:30μμ. Το διαγωνιστικό μέρος θα διαρκέσει μέχρι, αύριο Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 όπου εκεί θα διαγωνιστούν 8 χορωδίες, στις 15.00μμ. και θα παρουσιαστούν άλλες 6, στις 20.30μμ. Το Φεστιβάλ θα κλείσει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 με την απονομή των βραβείων στις 11.00πμ. και το απόγευμα στις 19.00μμ. ύπο την συντροφιά 5 χορωδιών.
 Χορωδία Συλλόγου “Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι”
Αναλυτικότερα για την 2η μέρα, η βραδιά ξεκίνησε χθες, στις 20:30μμ. Η εκδήλωση άρχισε με την Χορωδία Συλλόγου “Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι”. Την ηγεσία της χορωδίας είχε ο κ. Κωνσταντίνος Ρούτουλας, θεολόγος και καθηγητής Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής. Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε η Μεικτή Παραδοσιακή Χορωδία της ενορίας Αγ. Τριάδος Κρυονερίου «Οι φίλοι της παράδοσης» με Διευθυντή και Μαέστρος τον κ. Παναγιώτη Ξένο. Ακολούθησε η Νεανική Χορωδία της Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου “Choirobics”με Διευθυντή και μαέστρο τον κ. Θεοδόση Αντωνιάδη. Τέλος, την βραδιά έκλεισε η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου που και εκεί Διευθυντής και Μαέστρος είναι ο κ. Θεοδόσης Αντωνιάδης.
Νεανική Χορωδία της Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου “Choirobics”
Ας μην ξεχνάμε πως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 μαζί με τα βραβεία, θα δοθεί και χρηματικό έπαθλο στους νικητές.
Επιμέλεια: Μανού Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια