Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Η αποστολή της Αργολίδας στο 5ο Ενωσιακό τουρνουά Ε3 της ΣΤ' Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου

Ο ΡΗΓΑΣ Α.Ο.Α.Α. και το Athlisis Tennis Club εκπροσώπησαν την Αργολίδα στο 5ο Ενωσιακό τουρνουά Ε3 της ΣΤ' Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου. Στην αποστολή συμμετείχαν 9 παιδιών από την παιδική ακαδημία του . Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις 12 & 13 Νοεμβρίου 2016, στις εγκαταστάσεις της ΑΕΤ ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ και ΟΑ ΡΙΟΥ.


Η αγωνιστική παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΡΗΓΑ Α.Ο.Α.Α. συνοδεύτηκε από δύο διακρίσεις. Αναλυτικότερα, στην κατηγορία αγοριών κάτω των 12 ετών ο Μάριος Τούντας κατέλαβε την 2η θέση, ενώ στην κατηγορία αγοριών κάτω των 14 ετών ο Απόστολος Γεροδήμος βγήκε 3ος.
Στην κατηγοριών των κοριτσιών κάτω των 12 συμμετείχαν οι Μάρα Δελή (16άδα), Πετρίνα Παπουλέση (16αδα), Θάνια Κυριάκου (στις 32) και Έλενα Κεφαλωνίτη (στις 32).
Στην κατηγορία αγοριών 12 ετών, υπήρξε η συμμετοχή του Μιλτιάδη Γραμματικού ( στους 32), ενώ στην κατηγορία αγοριών 14 ετών και ως πρωτοεμφανιζόμενος ήταν ο Γιώργος Σπυράκης, ο οποίος έφτασε στους 8.
 Συμμετοχή υπήρξε και στην κατηγορία αγοριών κάτω των 16 ετών από τον Χρήστο Τσιλιμπή, ο οποίος έχασε στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό.

Η Διοίκηση του ομίλου και το προπονητικό team συγχαίρουν τον Μάριο και τον Απόστολο για τις διακρίσεις τους, καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά για την συμμετοχή και την αγωνιστική προσπάθεια που κατέβαλαν, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: