Νεα

Αποστόλου προς Δαγρέ: Αίτημα συνεργασίας και 6 επισημάνσεις. Μια «επικοινωνιακά έξυπνη απάντηση» σε κριτική που ασκήθηκε

Πάνος Αποστόλου:
Πήρε στα χέρια του την καυτή πατάτα
Σε αντίθεση με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, Δημήτρη Σφυρή, που εν γένει αποφεύγει να απαντά σε ερωτήματα και κριτική Δημοτών ή θεσμικών παραγόντων ή όταν απαντά σου δίνει την αίσθηση πως είναι εχθρικός με τον ερωτώντα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ, Πάνος Αποστόλου, επιδεικνύει αξιοπρόσεκτη ευαισθησία και απαντά επί της ουσίας χωρίς «συγκρουσιακή διάθεση».
Η απάντηση που δίνει σε πρόσφατο δημοσίευμα της «Ένωσης Πολιτών κατά της Διαφθοράς», είναι υπόδειγμα σωστής επικοινωνιακής συμπεριφοράς αιρετού ο οποίος, και απαντά (όπως απαντά) και βρίσκει την ευκαιρία να «αντεπιτεθεί» εκεί που κρίνει ότι πρέπει, χωρίς όμως να επιδεικνύει εμφανή εχθρότητα.
Διαβάστε την απάντηση Αποστόλου σε προηγούμενο δημοσίευμα της «Ένωσης Πολιτών κατά της Διαφθοράς».

Προς κύριο Παύλο Δαγρέ
Δίδυμα, 9-11-2016
Θέμα: Αίτημα Συνεργασίας
Αγαπητέ κύριε Παύλο Δαγρέ,
Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για των αγώνα που δίνετε εσείς και οι συνεργάτες σας εναντίων της διαφθοράς. Πρέπει επιτέλους σε αυτήν την χώρα, σε αυτό τον τόπο, να εξαλειφθούν αυτοί που ζούνε εις βάρος άλλων με απατεωνιές, κοροϊδεύοντας αυτούς που είναι και θέλουν να είναι τυπικοί και τακτικοί στις υποχρεώσεις στους. Να εξαλειφθούν από αυτό τον τόπο αυτοί που προσπαθούν να επιβιώσουν με τις πλάτες κάποιου πολίτικου κατσαπλιά, με αντάλλαγμα διαγραφές σε χρέη και οφειλές, επιβαρύνοντας ακόμα μια φορά ανθρώπους που είναι συνεπείς.
Διαβάζοντας άρθρο σας στην εφημερίδα ενημέρωση Πελοποννήσου ζητάτε να γίνει έλεγχος από των επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στην ΔΕΥΑΕΡ
και εγώ μαζί σας εδώ και τώρα.
Να ελεγχθεί: ποιος κόβει νερό σε ευπαθείς πολίτες, οι όποιοι έχουν ενταθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο.
Να ελεγχθεί: ποιος κόβει νερό σε καρκινοπαθείς και καρδιοπαθείς και σε άλλες ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι το έχουν δηλώσει στα γραφεία της ΔΕΥΑΕΡ.
Να ελεγχθεί: πώς λειτουργούσε η ΔΕΥΑΕΡ χωρίς κανονισμό λειτουργίας.
Να ελεγχθεί: γιατί η ΔΕΥΑΕΡ δεν είχε εκδώσει λογαριασμούς στον πρώην Δήμο Ερμιόνης τα τρία πρώτα χρόνια ένταξής του υποχρεωτικά στη ΔΕΥΑΕΡ.
Να ελεγχθεί: γιατί η ΔΕΥΑΕΡ από την πρώτη ημέρα σύστασής της δεν φρόντισε να προστατεύει καρκινοπαθείς, καρδιοπαθείς και άλλους ευπαθείς πολίτες με ειδικό κοινωνικό τιμολόγιο και πολύ χαμηλή μηνιαία δόση.
Να ελεγχθεί: γιατί στα Δίδυμα δεν αντικαταστάθηκαν τμήματα των καρκινογόνων αμιαντοσωλήνων, όπως αντικαταστάθηκαν σε όλη την Ερμιονίδα, δηλητηριάζοντας μας μέχρι πρόσφατα.
Θα παρακαλούσα πολύ εσάς και την ένωση πολιτών ενάντια στη διαφθορά με τους δικηγόρους που συνεργάζεστε να έρθουμε σε επαφή μετά από πρόσκλησή σας, για να δρομολογήσουμε προς έλεγχο όλα τα παραπάνω.
Εύχομαι και ελπίζω για μια πολύ καλή συνεργασία μαζί σας για να δικαιωθούν επιτέλους σε αυτό τον τόπο άνθρωποι που στερούνται πολλά για να είναι τακτικοί και τυπικοί στις υποχρεώσεις τους, άνθρωποι που δεν θέλουν να έχουν επαφές και συνεργασίες με πολιτικούς κατσαπλιάδες για καμία εξυπηρέτηση, διευκόλυνση ή διαγραφή οφειλών.

Παναγιώτης Απόστολου

Δεν υπάρχουν σχόλια