Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Συγχαίρουν τον κάτοικο του Ηλιοκάστρου που βάζει ΣΤΟΠ στην παρανομία του χαρατσιού 80% στους λογαριασμούς νερού. Δικαιώθηκε ο αγώνας του Σταμάτη Χατζίκου

Το υπουργείο Εσωτερικών έκρινε παράνομο το ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ χαράτσι 80% που είχε επιβάλλει ΠΑΡΑΝΟΜΑ η ΔΕΥΑΕΡ στους Δημότες του πρώην Δήμου Ερμιονίδας για τα έτη 2012, 2013, 2014.
Ο κ. Χατζίκος (κάτοικος Ηλιοκάστρου) ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε, μόνος του, αγώνα κατά όσων στην ΔΕΥΑΕΡ καταστρατήγησαν την ισχύουσα νομοθεσία αλλά και κατά των Πόντιων Πιλάτων της Δημόσιας Διοίκησης.
Ο κ. Χατζίκος συνεπής στις υποχρεώσεις του έχει αποπληρώσει τα νόμιμα οφειλόμενα για την κατανάλωση νερού. Αρνείται όμως να πληρώσει το ποσό που ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ και παράνομα έχει επιβάλλει η ΔΕΥΑΕΡ.
Ο ασυμβίβαστος χαρακτήρας του δεν του επιτρέπει να υποκύψει στους παρανομούντες παρότι, ένα μήνα τώρα, η ΔΕΥΑΕΡ του έχει διακόψει την παροχή νερού.


Ο κ. Χατζίκος αποτελεί φωτεινό παράδειγμα πρώτα για τα παιδιά του, έχει δύο άριστους γιους, Ταγματάρχες του Ελληνικού Στρατού. Αποτελεί, επίσης, παράδειγμα προς μίμηση για κάθε πολίτη, δείχνοντας το δρόμο του πως πρέπει όλοι να ενεργούν σε φαινόμενα παρανομίας.
Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
συγχαίρει τον κ. Χατζίκο για τον αγώνα του.

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Κιν. 6943570958

Δεν υπάρχουν σχόλια: