Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Νανόπουλος: "Να λειτουργήσει ο δήμος Κορινθίων με κανόνες και κανονιστικές διατάξεις για όλους"

Στην προχειρότητα και την αυθαιρεσία που χαρακτηρίζει τις αποφάσεις και την λειτουργία της Δημοτικής Αρχής του Αλέξανδρου Πνευματικού, η Δημοτική Παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης, αντιπαραθέτει την ανάγκη "Να λειτουργεί ο δήμος Κορινθίων με κανόνες και κανονιστικές διατάξεις για όλους".
Σχετικά, ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών», Βασίλης Νανόπουλος, διαμαρτυρόμενος για την κρυφά από την αντιπολίτευση λήψη αποφάσεων, έκανε τις εξής δηλώσεις:
«Η "Συμμαχία Πολιτών" με επιμονή εδώ και πολύ καιρό επαναφέρει συχνά το θέμα της ψήφισης και εφαρμογής κανονιστικών διατάξεων για τη λαϊκή, για το ΚΕΠΑΠ, για τα τραπεζοκαθίσματα, για τα νεκροταφεία κλπ.
Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να λειτουργεί ο δήμος με κανόνες και κανονισμούς που να ισχύουν για όλους ισότιμα και οι πολίτες να ξέρουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους χωρίς εξαιρέσεις, χάρες ή ειδική μεταχείριση ορισμένων.

Στην πρόσφατη διαβούλευση για τη λαϊκή αγορά ως δημοτική παράταξη δεν παραστήκαμε γιατί δεν προσκληθήκαμε και δεν γνωρίζαμε τον τόπο και το χρόνο της συνάντησης.
Τις θέσεις μας που διαμορφώνουμε με διάλογο και σε συνεργασία με τους εμπλεκομένους και τους εκπροσώπους τους θα διατυπώσουμε στο δημοτικό συμβούλιο όταν έρθει το θέμα προς συζήτηση.
ΥΓ. Ο κανονισμός του ΚΕΠΑΠ που αφορά την άθληση και τον πολιτισμό αναβάλλεται από τη δημοτική αρχή συνεχώς και δεν έρχεται για συζήτηση μετά τον Απρίλιο 2016, γιατί άραγε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: