Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Χρεώνουν παρανόμως, κατακρατούν τα αχρεωστήτως καταβληθέντα και κόβουν το νερό σε όποιον διαφωνεί και δεν υποτάσσεται

Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στον Δήμο Ερμιονίδας, με τις ετσιθελικές αποφάσεις και ενέργειες εις βάρος των Πολιτών. Μια ομάδα που έχει την απόλυτη στήριξη του Δημάρχου Δημήτρη Σφυρή, (ο οποίος και την καλύπτει πολιτικά), επιδεικνύει εξουσιαστικές συμπεριφορές εις βάρος κατοίκων, εκμεταλλευόμενη την αδυναμία των δημοτών να αντισταθούν στον ωμό εκβιασμό «Πλήρωσε όσα και ότι σου ζητάω αλλιώς σου κόβω το νερό».
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που διασπάθησαν χιλιάδες ευρώ (δημοτικού χρήματος) για να αποκτήσουν μια «νομική γνωμοδότηση ιδιώτη δικηγόρου» που θα τους επέτρεπε να συνεχίσουν την επιβολή χαρατσιού 80% επί των λογαριασμών κατανάλωσης νερού, στους Δημότες του τέως Δήμου Ερμιόνης.


Τάσος Λάμπρου
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Λάμπρου (επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας (ΠΡΟΣΥΕΡ)», με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή, επισημαίνει την συνεχιζόμενη παρανομία και ρωτά γιατί «αν και έχουν περάσει 25 μέρες από την έκδοση της απόφασης του Υφυπουργού Εσωτερικών, η οποία αναρτήθηκε στο ιστολόγιο της Βουλής των Ελλήνων και η Διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ δεν έχει συμμορφωθεί επί της συγκεκριμένης απόφασης ώστε να γνωστοποιήσει στους Δημότες, τον τρόπο της επιστροφής του παράνομου τέλους 80% στους καθυστερημένους λογαριασμούς ύδρευσης των ετών 2012, 2013 και 2014 για την Ερμιόνη, την Θερμησία και το Ηλιόκαστρο, το οποίο παρανόμως έχει επιβάλλει και προεισπράξει».
Του συνιστά δε την άμεση συμμόρφωσή του και συγχρόνως κοινοποιεί το έγγραφα στον Γ.Γ.Α.Δ. Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου κ. Διονύσιο Παναγιωτόπουλο.

Διαβάστε την επιστολή Λάμπρου, η οποία συνοδεύεται και από έγγραφα υποστηρικτικά της τοποθέτησής του.

Προς: Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δ. Σφυρή
Κοιν.: Γ.Γ.Α.Δ. Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου κ. Διονύσιο Παναγιωτόπουλο.
Κρανίδι 29/11/2016
Θέμα: Επιστροφή του τέλους 80% στους Δημότες – Καταναλωτές ύδρευσης

Κύριε Δήμαρχε, έχουν περάσει 25 μέρες από την έκδοση της απόφασης του Υφυπουργού Εσωτερικών, η οποία αναρτήθηκε στο ιστολόγιο της Βουλής των Ελλήνων και η Διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ δεν έχει συμμορφωθεί επί της συγκεκριμένης απόφασης ώστε να γνωστοποιήσει στους Δημότες, τον τρόπο της επιστροφής του παράνομου τέλους 80% στους καθυστερημένους λογαριασμούς ύδρευσης των ετών 2012, 2013 και 2014 για την Ερμιόνη, την Θερμησία και το Ηλιόκαστρο, το οποίο παρανόμως έχει επιβάλλει και προεισπράξει.
Αφού εσείς αγνοήσατε τις αποφάσεις 80/2007 και 148/2008 του Δήμου Ερμιόνης, που με βάσει αυτές θα έπρεπε να εκδώσετε τους καθυστερημένους λογαριασμούς ύδρευσης των ετών 2012, 2013 και 2014 για την Ερμιόνη, την Θερμησία και το Ηλιόκαστρο, δίχως το παράνομο χαράτσι του 80%, σας επισυνάπτω αποσπάσματα αυτών, και σας συνιστώ να συμμορφωθείτε άμεσα με την υπ. αριθμ. 2629/01-11-2016 απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών, να επιστρέψετε τα ευρώ στους Δημότες και να μην τους κρατάτε σε ομηρεία.


Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να μην τα επιστρέφουν........ Έχει ζουμί η υπόθεση λαγωνικο!! Κάνε υπομονή και μην προτρέχεις

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΤΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε να δούμε ποιος θα επιστρέψει πόιος θα πληρώσει και ποσό θα του φτάσει το μαλλί.... Κάνε υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΥΝΑΝΩΝΥΜΕ ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ; ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΗ Η ΤΗΣ ΔΕΥΑΕΡ;

Ανώνυμος είπε...

Γραμματέας!

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ είμαι ένας δημότης απο τους χιλιάδες που μετανιώσαμε για το δις εξαμαρτείν με τον νυν Δήμαρχο!!! Να τον χαιρόμαστε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΥΡ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙ ΜΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΤΖΙΚΟΥΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΖΙΓΕΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΘΡΑΣΥΜΙ!

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ επώνυμα να μιλάς παπαγαλακι

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣΙ ΜΕ ΠΟΥΠΟΥΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

μη τον ετρομαζετε κοψει απο το μπλογκ και σταματησει η πλακα

Ανώνυμος είπε...

Νούμερο Εγώ έγραψα να κάνουμε υπομονή να δούμε αν ποιος θα πληρώσει και ποιος όχι... Όσο για τα πούπουλα εσένα σου πάνε περισσότερο.. Αλλά όταν τα φορας