Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Η δήλωση του Γιάννη Λαρσινού που δείχνει την αντίληψη των ελλήνων επιχειρηματιών για την συνεισφορά των εργαζομένων στην εξέλιξη της επιχείρησης

«Το βραβείο, το χαρίζω στους άμεσους συνεργάτες μου και το προσωπικό της ΛΑΡΣΙΝΟΣ που έχουμε περάσει μαζί καλούς και δύσκολους καιρούς και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που προσέ-φεραν».

Με τα λόγια αυτά, ο γνωστός Κορίνθιος επιχειρηματίας Γιάννης Λαρσινός, έκλεισε τον σύντομο χαιρετισμό του κατά την τελετή βράβευσής από τους 7 Προέδρους των Επιμελητηρίων της Πελοπον-νήσου.

Ο Γιάννης Λαρσινός, ως εκπρόσωπος της γνωστής εταιρείας «ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε.», τιμήθηκε σε ειδική τελετή που έγινε κατά τη διάρκεια της Έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗ-ΣΟΣ ΕΞΠΟ» που οργανώθηκε στην Τρίπολη.
Τιμώμενα πρόσωπα της έκθεσης που βραβεύτηκαν για τη σημαντική προσφορά τους στη Πελοπόννησο, στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το κοινωνικό τους έργο ήταν οι επιχειρηματίες, κ. Ιωάννης Λαρσινός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., Λατομεία – Έτοιμο Σκυρόδεμα και κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος Πρόεδρος & CEO της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., εταιρίας ανάπτυξης και διαχείρισης τουριστικών προορισμών υψηλών προδιαγραφών και φορέας ανάπτυξης της Costa Navarino.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΡΣΙΝΟΥ
Ο κ. Ιωάννης Λαρσινός παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε:

«Θα ήθελα να τονίσω ότι η βράβευση αυτή πρώτα απ’ όλα τιμά εσάς που αναστηλώσατε τον Επιμελητηριακό θεσμό στους δύσκολους αυτούς καιρούς. Ενέργειες και εκδηλώσεις σαν αυτές είναι απαραίτητες διότι η αναγνώριση και η επιβράβευση ενισχύουν τα κίνητρα για παραγωγικές δραστηριότητες. 
Αναφορικά  με την εταιρία μας θα ήθελα να σημειώσω ότι είναι ένας χώρος όπου πρυτανεύουν ο αλληλοσεβασμός, η ευγενής άμιλλα, ο προσεκτικός σχεδιασμός δράσης, η επιβράβευση της παραγωγικής δραστηριότητας και πάνω απ’ όλα η εργατικότητα. 
Αυτή η μικρή κυψέλη της Λαρσινός ΑΕ είναι ένα ακόμα πετραδάκι στην προσπάθεια της Ελλάδας να επιβιώσει σε δύσκολες εποχές. 
Το βραβείο χαρίζω στους άμεσους συνεργάτες μου και το προσωπικό της ΛΑΡΣΙΝΟΣ που έχουμε περάσει μαζί καλούς και δύσκολους καιρούς και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη βοήθεια και  τη συμπαράσταση που προσέφεραν».



Δεν υπάρχουν σχόλια: