Νεα

ΣΠΑΡΤΗ: Ήρθαν τα ασθενοφόρα αλλά, γιατροί και νοσηλευτές…


Το ΕΚΑΒ Λακωνίας παρέλαβε δύο νέα ασθενοφόρα, δωρεά της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Πρόκειται για δύο υπερσύγχρονα οχήματα (van κλειστού τύπου) που πληρούν τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών προτύπων.
Η παράδοση των ασθενοφόρων έγινε από την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα παρουσία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλία Στρατηγάκου, του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνά, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Ηλία Κανελλάκη, του Διευθυντή ιατρικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Σπάρτης, ως εκπρόσωπος του Νοσοκομείου, κ. Νίκου Καλογεράκου, του Διευθυντή ΕΚΑΒ Τρίπολης κ. Μπακόπουλου, του υπεύθυνου του ΕΚΑΒ Σπάρτης κ. Π. Σκιαδά και διασωστών του ΕΚΑΒ Λακωνίας.


Σε δηλώσεις της η κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισήμανε ότι «προτεραιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του  Περιφερειάρχη κ. Π. Τατούλη, είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών της δημόσιας υγείας. Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα είναι απαραίτητη όσο ποτέ η   δημιουργία υποδομών στη δημόσια υγεία, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο όπως η προσθήκη των 19 κλινών στο Νοσοκομείο Σπάρτης αλλά και η προμήθεια ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ  από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου 2014-2020».
  


Δεν υπάρχουν σχόλια