Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Τι μας είπε ο Γκιόλας; «Κύπριοι κομμουνιστές ή και το ίδιο το ΑΚΕΛ, πίσω από την Κυπριακή μέτοχο, χρηματοδότη της Αυγής»!

 Γκιόλας: Βουλευτής Αργολίδας (ΣΥΡΙΖΑ).
Γνωρίζει κάτι ή υποθέτει;

Αίσθηση προκάλεσε η επιχειρηματολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Γκιόλα, με την οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει την ύπαρξη «offshore» στο μετοχολόγιο της κομματικής εφημερίδας «Αυγή».
Ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, υποστηρικτής της τρικομματικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝ.ΕΛ. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ,,  άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει ενδεχόμενο, η σύσταση της εταιρείας (μετόχου της ΑΥΓΗΣ) να έγινε από Κύπριους που σπούδασαν στην Ελλάδα και έγιναν υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και της συγκεκριμένης εφημερίδας.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η σύνδεση που επιχείρησε με το κομμουνιστικό ΑΚΕΛ και η άποψη που άφησε να αιωρείται για χρηματοδότηση της εφημερίδας ΑΥΓΗ από το ταμείο ή από στελέχη του Κυπριακού, κομμουνιστικού, ΑΚΕΛ.
Ο διάλογος του κ. Γκιόλα με τον ταμία του ΣΥΡΙΖΑ, που έγινε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή η οποία εξετάζει τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και τις χρηματοδοτήσεις των Αθηναϊκών εφημερίδων και καναλιών, κ. Δαρειώτη είναι χαρακτηριστικός:

Γ. Γκιόλας: «Υπάρχουν Κύπριοι φοιτητές στην Ελλάδα»;
Δ. Δαρειώτης: «Υπάρχουν»
Γ. Γκιόλας: «Υπάρχει στην Κύπρο το ΑΚΕΛ που είναι αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ»;
Δ. Δαρειώτης: «Ναι»
Γ. Γκιόλας: «Θεωρείτε απίθανο κάποιοι από αυτούς που επέστρεψαν στην Κύπρο να θέλουν να συνεισφέρουν στο να υπάρξει μια εφημερίδα της Αριστεράς στην Ελλάδα»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: