Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κλιμάκιο της Ν.Δ., επισκέφθηκε τα Αθίκια, το Λέχαιο και τον Άσσο

Γιάννης Τσάκωνας: Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Κορίνθου
Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών με τους πολίτες, στα Δημοτικά Διαμερίσματα του δήμου Κορινθίων, τα μέλη της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης Κορίνθου της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή επισκέφθηκαν τα Αθίκια. Ο πρόεδρος της Τ.Ο., Γιάννης Τσάκωνας, και τα μέλη συζήτησαν με κομματικούς φίλους και πολίτες για τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο τους.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως ειπώθηκε απ’ όλους, είναι η μεγάλη και δυσβάσταχτη φορολογία, η οποία πλήττει όλους και γονατίζει τους αγρότες. Συζητήθηκαν και άλλα θέματα, όπως η ανεργία των νέων, η ασφάλεια, η ερήμωση των δήμων με την παύση λειτουργίας των υπηρεσιών, αλλά και το επίσης ειδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή ο αγροτικός κόσμος της Κορινθίας και έχει να κάνει με την ακαρπία των ελαιόδεντρων.


Οι αγρότες της περιοχής παραπονέθηκαν ότι,, ενώ πληρώνουν στον ΕΛΓΑ για ασφάλιση, ο εν λόγω οργανισμός δεν τους αποζημιώνει για την φετινή ακαρπία που προέκυψε λόγω των καιρικών συνθηκών. Τόνισαν δε ότι, χωρίς εισόδημα από την παραγωγή ελαιολάδου τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά για την προετοιμασία της επόμενης παραγωγής αλλά και της επιβίωσης των αγροτικών οικογενειών.
Οι κάτοικοι έθιξαν και το θέμα της μετάθεσης που έγινε στον μόνιμο γιατρό του Αγροτικού Ιατρείου, λόγω ελλείψεων σε γιατρούς στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έως σήμερα η κάλυψη των Αθικίων και των υπολοίπων δύο χωριών (Άγιος Ιωάννης και Αλαμάνο) γίνεται με εκ περιτροπής γιατρούς. Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύονται τα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για δήθεν προσλήψεις γιατρών στα Νοσοκομεία.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης, Γιάννης Τσάκωνας, έκανε γνωστές τις δράσεις και τον τρόπο λειτουργίας της Οργάνωσης και οι παρευρισκόμενοι τους ενθάρρυναν για να συνεχίσουν την πολιτική εξωστρέφειας που εφαρμόζεται στην Τοπική Οργάνωση.
Την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016, το κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης επισκέφθηκε το Λέχαιο, και τον Άσσο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: