Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Βραβεία Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου για τον Βασίλη Κουτρουμάνο και τον Σταύρο Κουκάκη

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, έγινε η ετήσια εκδήλωση των 19ων Αθλητικών Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων .


Με βραβείο τιμήθηκε ο Βασίλης Κουτρουμάνος από την Γορτύνια Αρκαδίας, για τη φωτογραφία - στιγμιότυπο από τον τελικό του χρυσού Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Επίσης, βραβεύτηκε ο δημοσιογράφος Σταύρος Κουκάκης, για το βιβλίο «Η ιστορία ενός 40 Άρη».

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν ειδικές τιμητικές διακρίσεις στον φωτορεπόρτερ Γιάννη Μπεχράκη, ο οποίος τιμήθηκε φέτος με το βραβείο «Πούλιτζερ» για τα μοναδικά φωτογραφικά του στιγμιότυπα με το δράμα των προσφύγων, στον δημοσιογράφο Αντώνη Ρεπανά για την άψογη κάλυψη του προσφυγικού ζητήματος στη χώρα μας, καθώς επίσης και στο Αθλητικό Τμήμα της ιστορικής Εφημερίδας «Πελοπόννησος» για τη σημαντική συμβολή της στην αθλητική ενημέρωση της Περιφέρειας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ κ. Δημήτρης Κουμπιάς, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Σταμάτης Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ κ. Ευάγγελος Τάτσης, η Πρόεδρος του ΕΤΑΠ ΜΜΕ κ. Γιώτα Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ κ. Κυριάκος Κορτέσης, ο Α’ και ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ.κ Δημήτρης Τσαλαπάτης και Χρήστος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ κ. Χρήστος Τεντόμας, ο Πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Στράτος , η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Βούλα Κοζομπόλη και η Γενική Γραμματέας κ. Βούλα Ζυγούρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Περικλής Βασιλάκης και πολλοί ακόμα.

*Με στοιχεία από το kalimera-arkadia.gr και το psat.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: