Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκδήλωση για θέματα υγείας και τουρισμού από τη Ν.Δ.


Με απόλυτη επιτυχία και ικανοποιητική προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε, από τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, εκδήλωση -συζήτηση σε θέματα που αφορούν την υγεία και τον τουρισμό στο Μικρό Θεατράκι του Δημαρχείου στην Κόρινθο.

Παρέστησαν, ο Τομεάρχης Υγείας κ. Χρήστος Κέλλας, η Τομεάρχης Τουρισμού κα Φωτεινή Αραμπατζή, τους οποίους και καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε κ. Χρήστος Κορδώσης καθώς και ο νεοδιορισμένος υπεύθυνος Τομεάρχης Νομού Κορινθίας κ. Νικόλαος Φατούσης.

Η εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε σε θέματα υγείας και τουρισμού αλλά και θέματα που απασχολούν την πολιτική επικαιρότητα είχε σαν κύριο χαρακτηριστικό την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις προτάσεις, παρεμβάσεις που προωθεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στα πλαίσια της ¨Συμφωνίας Αλήθειας¨.

Όπως δήλωσε, ό Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας κ. Κορδώσης «Νέα Δημοκρατία εμμένει στο αίτημα που προβάλει ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης για την διενέργεια εκλογών, αντιλαμβανόμενη πλήρως πως η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει επιφέρει δυσχέρειες και προβλήματα σε καίριους τομείς της ελληνικής οικονομίας όπως ο τουρισμός και οι πολιτικές της έχουν δημιουργήσει εκρηκτική κατάσταση σε νευραλγικούς τομείς της ελληνικής κοινωνίας όπως είναι ο πολύπαθος τομέας της υγείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: