Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΛΑΜΠΡΟΥ: «Μαζευτείτε και μη προκαλείτε κ Σφυρή και κα Φωστίνη… Μαζευτείτε και μην προκαλείτε τους δημότες μας…»

Τάσος Λάμπρου
Δημήτρης Σφυρής
Για μια ακόμη φορά, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» επισημαίνει στον Δήμαρχο Ερμιονίδας ότι δεν φέρεται με τρόπο που αρμόζει σε ένα Δήμαρχο και ότι προκαλεί την κοινωνία με τις «έξω από τα ανεκτά όρια πράξεις του».
Αυτή τη φορά, αφορμή για την δημόσια επίκριση που απευθύνει ο Τάσος Λάμπρου, είναι η στάση του Δημάρχου κ. Σφυρή ο οποίος δείχνει προκλητική ανοχή σε συμπεριφορές της αντιδημάρχου κας Κ. Φωστίνη. Χαρακτηριστικά ο Δημοτικός Σύμβουλος και τέως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει: «Δεν έχουμε δύο Δημάρχους για να έχουμε δύο δημαρχιακά αυτοκίνητα».


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ
«Κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2016 ο Δήμαρχος κ. Δ. Σφυρής εισηγήθηκε την αναγκαιότητα ο Δήμος μας να αποκτήσει ένα νέο δημαρχιακό αυτοκίνητο νέας τεχνολογίας, πιο οικονομικό, αφού θα καίει πετρέλαιο και θα αντικαταστήσει το προηγούμενο, το οποίο είναι αυτοκίνητο 15ετίας. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης δεν αρνήθηκαν αυτή την αναγκαιότητα και ψήφισαν την εισήγηση, οι οποίοι όμως δεν είχαν καμία ενημέρωση για την επιλογή τύπου αυτοκινήτου από το Δήμαρχο, ήταν μία προσωπική του απόφαση.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κυκλοφορούν ταυτόχρονα δύο δημαρχιακά αυτοκίνητα, το ένα το καινούριο από το Δήμαρχο κ. Δ. Σφυρή και το δεύτερο το παλιό από την Αντιδήμαρχο κ. Κ. Φωστίνη. Αυτό δεν προβλέπεται από καμία διάταξη, από κανένα κανονισμό. Έτσι θα κάνουμε οικονομία; Τι πρότυπα δείχνετε στους δημότες; Σε παλαιότερο δελτίο τύπου σας έχω επισημάνει ότι τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα δε μπορούν να χρησιμοποιούνται για προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή χρήση. Δε μπορούν να μεταφέρουν εμπορεύματα, να κυκλοφορούν απογευματινές και βραδινές ώρες. Να βρίσκονται έξω από τα σπίτια σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το παλιό δημαρχιακό αυτοκίνητο απαιτείται να παροπλιστεί και να χρησιμοποιείται σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Μη μας αναγκάζετε να προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες που θα τινάξουν στον αέρα τον προϋπολογισμό των καυσίμων.
Μαζευτείτε λοιπόν και σας καλώ να εφαρμόσετε την κείμενη νομοθεσία σχετικά με την χρήση υπηρεσιακών αυτοκινήτων στους ΟΤΑ.
Μαζευτείτε λοιπόν και μην προκαλείτε τους δημότες μας γιατί πολλές φορές και ιδιαίτερα χθες στην Ερμιόνη, το παλιό δημαρχιακό αυτοκίνητο είχε παραβιάσει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας αφού είχε παρκάρει σε σημείο που απαγορευόταν η στάση και η στάθμευση.
Μαζευτείτε λοιπόν. Δεν έχουμε δύο Δημάρχους για να έχουμε δύο δημαρχιακά αυτοκίνητα. Σεβαστείτε το δημοτικό χρήμα σε μία δύσκολη περίοδο για τον τόπο μας και την πατρίδα μας.
Μαζευτείτε λοιπόν. Αν συμβεί κάποιο ατύχημα και έχετε σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και η χρήση γίνεται για οικογενειακούς – κοινωνικούς λόγους θα υπάρχουν σοβαρές αστικές, ποινικές και διοικητικές ευθύνες. Σας προστατεύω που ασκώ αυτή την σκληρή κριτική για το δικό σας καλό και για το δημοτικό συμφέρον.
Μαζευτείτε λοιπόν. Την περίοδο που πιέζετε τους δημότες να πληρώσουν τα δημοτική τέλη, την χρήση του νερού δε μπορείτε να δείχνετε αυτή την συμπεριφορά. Σε κανένα Δήμο δεν κυκλοφορούν, δεν χρησιμοποιούνται δύο δημαρχιακά αυτοκίνητα.
Λοιπόν δείξτε σοβαρότητα για να μπορέσει να λειτουργήσει ο Δήμος προς όφελος των δημοτών μας και επιτέλους ήταν μία δέσμευσή σας ως υποψήφιος Δήμαρχος για σωστή και μη σπάταλη χρήση των υπηρεσιακών αυτοκινήτων.
Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της παράταξης

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

19 σχόλια:

Κουφος είπε...

Η κάνεις αντιπολίτευση η δεν κάνεις....... Εμ τι νόμιζαν!!!

Ανώνυμος είπε...

παρτε στο κοριτσι και μια πορσε. καντε σωστα τη δουλεια!

Κουφος είπε...

Την έχουμε παραγγείλει.. Εσένα θα περιμέναμε?

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι γίνεται... Ακούσαμε και τον Τάσο να μιλά για κακοδιαχείριση στο Δήμο... Ο απόφοιτος του ΙΕΚ Καμιζης με ειδικότητα στην δημόσια διοίκηση... Τι να πρωτοθυμηθει κάνεις απο το πέρασμα του Τάσου στον Δήμο... Άντε Τάσο και καλό χειμώνα

Ανώνυμος είπε...

γιατί να μην την παραγγείλετε και την πόρτσε; με τα λεφτά του δημότη θα την γλεντούσατε. ικανοί είστε να το κάνετε!!!

Κουφος είπε...

Σκεπάσουν να μην κρυώσεις.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΦΈ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΦΕΡΤΙΚΗ Η ΠΟΡΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλέ αφού γράψατε για κρυώματαμην την πάρετε γκάμπριο και μετά χρεώνετε μετο κιλό τους δημότες αντιγριπικά εμβόλια!!!!

Κουφος είπε...

Και γιατί να καθόμαστε πίσω ρε ανώνυμε??? Να κρυβόμαστε Σαν εσένα? Μπροστά και να κρεμετε το χέρι απο το παραθυρο

Ανώνυμος είπε...

Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Κάμπριο? Τζαμπατζήδες ειμαστε+

Κουφος είπε...

Στην υγειά σου κουβαρντά μάγκα μου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΑΠΗΤΌΣ ΣΥΝΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΚΟΥΦΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ;

Κουφος είπε...

Αυτό λες εσύ... Εγώ λέω ότι σε γραφικούς τύπους απαντάς ανάλογα.. Όσο για ομάδα Εγώ ξέρω μια ομάδα... Την ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΦΟΣ-ΚΟΥΦΗ δεν ξέρω, ομως γίνεται σοβαρή πλάκα με τα ελεύθερα σχόλια

Κουφος είπε...

Πλάκα και σοβαρή δεν γίνετε.... Πάντως πλάκα γίνετε σίγουρα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΒΛΈΠΟΤΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ" ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ

Κουφος είπε...

Τώρα έχεις δίκιο.....

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ρε τι γίνεται... Ακούσαμε και τον Τάσο να μιλά για κακοδιαχείριση στο Δήμο... Ο απόφοιτος του ΙΕΚ Καμιζης με ειδικότητα στην δημόσια διοίκηση... Τι να πρωτοθυμηθει κάνεις απο το πέρασμα του Τάσου στον Δήμο... Άντε Τάσο και καλό χειμώνα

1 Νοεμβρίου 2016 - 11:03 π.μ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΘΕΟΣ!!!!