Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Η κιβωτός της ράτσας

Οι 40 μικρές τενεκεδουπόλεις που ξεφύτρωσαν για την «προσωρινή φιλοξενία των μεταναστών που ξέμειναν το 2016», αποκτούν -βαθμιαία- δομές και υποδομές. Ιατρεία, σχολεία, αστυνομία και καθοδηγητές.
Περιοχές ολόκληρες, στα μεγάλα αστικά κέντρα έχουν παραδοθεί στους, χωρίς άδεια παραμονής …δεκάδες χιλιάδες εισβολείς. Και βέβαια το πρόβλημα δεν σταματά εκεί.
Τα μουσουλμανικά τζαμιά, από χώροι λατρείας μεταβλήθηκαν σε σύμβολα επιβολής. Φτάσαμε στο σημείο ακόμη και ο πιθανός μελλοντικός πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, να μιλάει για μια πολυπολιτισμική Θράκη.
Δεκάδες τα μικρά και μεγάλα γκέτο (Ομόνοια, Άγιος Παντελεήμων, Λιμάνι Πατρών κ.α). Και κανένας δεν ντρέπεται που, στο όνομα του ανθρωπισμού, στοιβάζουν ανθρώπινα ράκη και κουρελιασμένες ελπίδες, κάνοντας μπίζνες εκατοντάδων εκατομμυρίων και δεκάδων χιλιάδων ψήφων.


Για τον μεγάλο εποικισμό, των 2.000.000 παράνομων μεταναστών, η ιστορία θα αναφέρει πως, πρωθυπουργοί ήταν οι επικεφαλής του δημοκρατικού τόξου… Παπανδρέου, Σαμαράς και Τσίπρας.
Όμως, αυτά τα μιλιούνια των εισβολέων, ακόμη και αν καταφέρουν να εκτοπίσουν τους Έλληνες από την πατρώα γη, όπως τότε με τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τον ξεριζωμό των 2.000.000 Ελλήνων της Μικράς Ασίας ή με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή  και την μεγάλη προσφυγιά των 150.000 Ελλήνων της Βόρειας Κύπρου, πάλι δεν θα τους βγει.
Αυτός ο τόπος γεννάει Έλληνες. Και ο Ελληνισμός του Εξωτερικού γίνεται η κιβωτός της ράτσας.
Έχει διασφαλιστεί η συνέχεια του Έθνους των Ελλήνων και…. «πάλι με χρόνια με καιρούς, σ’ αυτά τα χώματα οι Έλληνες θα γυρίσουν».

Π.Ι.Δ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΧΑ ΠΑΝΤΑ......