Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Το Rally Sprint «Μολών Λαβέ» στην Σπάρτη

Tην Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 10.30πμ., θα διεξαχθεί το Rally Sprint που διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης για το Κύπελλο Ελλάδος με την επωνυμία «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» 2016.
Ο αγώνας θα έχει 32 συμμετοχές σε μία διαδρομή 10 χλμ.στον Πάρνωνα. Η διαδρομή στην πλειοψηφία της είναι κατηφορική, με εξαιρετικά γρήγορα κομμάτια, αλλά και πολλά τεχνικά σημεία που θα κληθούν τα πληρώματα να κάνουν την διαφορά.

Η εκκίνηση θα γίνει από την θέση Ζυγός στο δρόμο από τις Καρυές προς τον Άγιο Πέτρο και ο τερματισμός θα γίνει στη Βαρβίτσα. Με την ολοκλήρωση του αγώνα οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στην πλατεία των Καρυών.Τα αυτοκίνητα θα περάσουν τεχνικό έλεγχο στις 19 Νοεμβρίου 2016 στο Ι.ΚΤΕΟ Τζαννετουλάκος Γεώργιος στο 2ο χλμ. Σπάρτης - Γυθείου.
Οι εκδηλώσεις έχουν την στήριξη, του Δήμου Σπάρτης, των Νομικών προσώπων Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, του Αθλητικού και Πολιτιστικού συλλόγου Καρυών, του Συλλόγου Αιμοδοσίας, του Συλλόγου Πυρασφάλειας, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Σπάρτης, της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης, αλλά και των επαγγελματιών της Λακωνίας.
Τα αυτοκίνητα θα περάσουν τεχνικό έλεγχο στις 19 Νοεμβρίου 2016 στο Ι.ΚΤΕΟ Τζαννετουλάκος Γεώργιος στο 2ο χλμ. Σπάρτης - Γυθείου.
*Με στοιχεία από το Apela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: