Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΔΑΓΡΕΣ: Ο Δήμαρχος κ. Σφυρής οφείλει να τοποθετηθεί. «Το δίκτυο ήταν επιβλαβές ή το έργο άσκοπο»;

Ο κ. Βασ. Γκάτσος, Χημικός από την Ερμιόνη, με δημόσιο κείμενό ισχυρίζεται ότι δεν επηρεάζεται η υγεία των ανθρώπων που υδρεύονται με νερό που ρέει σε πεπαλαιωμένους σωλήνες αμιάντου.
Αφήνει έτσι, εμμέσως, αιχμές κατά των κ.κ. Σφυρή και Αποστόλου που προέβησαν στην αντικατάσταση των τελευταίων αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης των Διδύμων αφού, σύμφωνα με τη λογική αυτή, το έργο αυτό εκτελέσθηκε …όχι προς όφελος  της υγείας  των πολιτών.
Ο κ. Σφυρής θα πρέπει να δηλώσει Δημοσίως εάν αποδέχεται τις απόψεις του χημικού από την Ερμιόνη. Διότι εάν τις υιοθετεί θα πρέπει να εξηγήσει Δημοσίως γιατί προέβει στην άσκοπη αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης των Διδύμων επιβαρύνοντας οικονομικά τους Δημότες με ένα έργο περιττό.
 
Ευχόμαστε να πείσει έστω και έναν, τον κ. Εισαγγελέα, ώστε να απαλλαγεί (ο κ. Σφυρής) από σοβαρότερες περιπέτειες αφού έχει ήδη καταγγελθεί ότι «κατά την διάρκεια της Δημαρχιακής του θητείας 2007-2012 αδιαφόρησε και δεν αντικατέστησε το ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ δίκτυο ύδρευσης Διδύμων με αποτέλεσμα να δηλητηριάζονται οι κάτοικοι», όπως ο κ. Αποστόλου έχει καταγγείλει.
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
Κιν. 6943570958

Δεν υπάρχουν σχόλια: