Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Θεατρική παράσταση Κονιόρδου, στην Αργολίδα, με Συριζιανή σκηνοθεσία

Ήρθε, μετά από πολλές «παρακλήσεις των αρμοδίων» για να δώσει λύσεις σε προβλήματα που αφορούν την ιστορία της Ελλάδος και των επί μέρους Δήμων Ναυπλιέων και Άργους Μυκηνών.

Αντ’ αυτού, μετέτρεψε την υπουργική θεσμική επίσκεψη σε συνάντηση με εκπροσώπους δύο πολιτιστικών συλλόγων (καθ’ υπόδειξη των γνωστών αγνώστων») και προσέβαλε τους Αργείους, μη εντάσσοντας στο πρόγραμμά της την επίσκεψη στο Δημαρχείο του Άργους.

Υπέδειξε στους Αργολιδείς «να λύσουμε μόνοι μας τα προβλήματα του τόπου κάνοντας έρανο μεταξύ μας» και βεβαίως δεν έδωσε καμία απάντηση για το τι θα πράξει το υπουργείο, όπου την διόρισε ο πρωθυπουργός (άγνωστο με τι κριτήρια).


Το Βυζαντινό Μουσείο στο Άργος μένει κλειστό και το Αρχαιολογικό ληστεύεται, με τους θησαυρούς των Δαναών να τους καρπούνται άλλα Μουσεία.
Ο ιστορικός Ναός του Αγίου Γεωργίου γκρεμίζεται και το Ενετικό θα πέσει να μας πλακώσει αλλά, η κυρία υπουργός περιορίσθηκε σε βόλτες.
Οι Δημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ και ο «διάφανος» αντιπεριφερειάρχης έδιωξαν τους δημοσιογράφους από την σύσκεψη (που οι ίδιοι τους είχαν καλέσει) όχι γιατί υπήρχε κάτι απόρρητο αλλά γιατί «η πλέμπα ο λαός», προφανώς δεν έχει πια δικαίωμα στην ελεύθερη πληροφόρηση. Μόνο να πληρώνει επιτρέπεται. Να πληρώνει, από αυτά που μάζευε για το μέλλον των παιδιών του, προκειμένου να κτιστεί το τζαμί στο Βοτανικό (1.000.000 ευρώ) ή για να κάνει κομματικές περιοδείες στήριξης της παραπαίουσας οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, η υπουργίνα.
Καλή ηθοποιός η κυρία Κονιόρδου. Τόσο καλή που κατάφερε να υποκριθεί ακόμη και την Υπουργό Πολιτισμού που ήρθε να δώσει λύσεις σε προβλήματα.
Π.Ι.Δ.
Διαβάστε ακόμη:


Δεν υπάρχουν σχόλια: