Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Η Στήλη του Κακού (12-1-2017)

            …την γράφει ο Χείριστος

Δηλαδή για πόσο μ@λ@κ@ μπορεί να περνάνε κάποιοι τον Κωστούρο; Ώστε να φτάσει (δήθεν) στο σημείο να αποδεχτεί συνεργασία με τον… θεό Άρη; Είπαμε, μεσολάβησαν εορτές, κακοκαιρίες και σοβαρές ειδήσεις - όχι ότι δεν υπήρχαν,  απλώς δεν ανιχνεύονταν τόσο  εύκολα, αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά… ΉΜΑΡΤΟΝ!

 ....Όμως,  οι άνθρωποι πάντα θα κάνουν «τα δικά τους» και πώς να τους αλλάξεις… Σφαίρες  τότε στον  Καποδίστρια, αλλά γραφεία και δόξα, στον «πλακά» της πλάκας, από την Πάτρα τώρα

…Από την άλλη όμως, δεν λέτε πως δεν «έψησε» ο «θεός του Πολέμου», κανέναν  από τους ακόλουθούς του, πως  του ανήκουν «Μπούρτζι» και  «Παλαμήδι»; (Μην το γελάτε καθόλου…).

Υπερήφανος για την αντιμετώπιση του χιονιά από τον μηχανισμό της Περιφέρειας, δήλωσε ο Τατούλης… Καλά… Ας «κρατούσε» ο καιρός λίγες ώρες ακόμη και θα γελούσαμε πολύ… (Ή καλύτερα, θα… γλιστρούσανε πολλοί…).

...Βέβαια αν η ΠΕ Πελοποννήσου, είχε «χτυπηθεί» από τα χιόνια σαν τις Σποράδες και την Εύβοια, υποθέτω πως Ντίνα και Πέτρος, θα κατονόμαζαν ως βασικό υπεύθυνο για τα όσα προβλήματα τον… Τσιρώνη… Αντιλαβού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: