Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

"Νέα σελίδα" για την ΔΗΜ.ΤΟ Ερμιονίδας



Με την παρουσία  πολλών και σημαντικών φίλων, η κοπή  πίτας της ΝΔ στο Κρανίδι…

Γράφει ο ΚΠ
Ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός, με την νέα ηγεσία
της ΔΗΜ.ΤΟ Ερμιονίδας, τον πρόεδρο της κ
. Χρ. Καραΐσκο
(
υποψήφιο με την Δημοτική Παράταξη του Τάσου Λάμπρου)
και τον Γενικό Γραμματέα της (υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο
με την ΔΗΣΥΕΡ του 
Δημήτρη Σφυρή) κ. Χρήστο Προσίλη.
Με μεγάλη επιτυχία- ως  προς την προσέλευση φίλων και παραγόντων,  πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, η εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ. για την κοπή της πίτας, στο ξενοδοχείο «Ερμιονίδα».
Η ανωτέρω πολιτική δράση της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας,  που καθιερώνεται και πάλι  έπειτα από αρκετά χρόνια, αναδεικνύει τις προθέσεις της νέας ηγεσίας στην Ερμιονίδα, που  πλήρως εναρμονισμένοι στο νέο πανεθνικό ξεκίνημα του γαλάζιου Κόμματος, επιθυμούν να σταθούν (εν προκειμένω) δίπλα στους πολίτες του Δήμου Ερμιονίδας, αλλά και να παρεμβαίνουν κατά το δοκούν, στα  τοπικά κοινωνικά δρώμενα…


 Στην κοπή  πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Ερμιονίδας, που  έγινε στο Κρανίδι, παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Αργολίδας και πρώην Υφυπουργός κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης και Πολιτευτής κ. Βασίλης Σιδέρης, η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σόνια Ταντάρου- Κρίγγου, η Πολιτευτής και Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου και ο «Στρατηγός» της Νέας Δημοκρατίας ανά την  Πελοπόννησο, κ Γιάννης Μαλτέζος.


Το παρών στην πολιτιστική εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ, έδωσαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Αντωνόπουλος, ο Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, ο Αρχηγός της ΠΡΟΣΥΕΡ κ. Τάσος Λάμπρου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου κ. Γιάννης Ρούσσης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου κ. Μανώλης Τριγκάκης, καθώς και σημαίνοντα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ερμιονίδα, όπως η κ. Αγγελική Αλεβίζου, ο κ. Τάσος Πουλής, ο κ. Χρήστος Μαναριώτης κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια: