Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ο Δήμος Ναυπλιέων έκανε την προβλεπόμενη αναγγελία και καλεί τους παραγωγούς να υποβάλλουν δηλώσεις στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ για ζημιές λόγω παγετού


Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει τους παραγωγούς που έχουν υποστεί ζημιά από τον παγετό της 2ης Ιανουαρίου 2017 σε καλλιέργειες εσπεριδοειδών κ.λ.π. ότι έχει γίνει αναγγελία στον ΕΛΓΑ και μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις ζημιάς έως και την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στους ανταποκριτές ΕΛΓΑ των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου ως εξής:
-Για τις Δημοτικές Ενότητες Ναυπλίου και Ασίνης στην ανταποκρίτρια του ΕΛΓΑ, Λεβειδιώτη Γ., στην Νέα Πολιτεία (Εργατικές Κατοικίες ΙΙΙ ).
-Για τη Δημοτική Ενότητα Νέας Τίρυνθας στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ, Ζουγλή Β., στο πρώην Δημαρχείο Ν. Τίρυνθας.
- Για τη Δημοτική Ενότητα Μιδέας στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ, Διαλιάτση Δ., στο πρώην Δημαρχείο Αγίας Τριάδας.



Επίσης γνωρίζουμε στους παραγωγούς ότι λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικράτησαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες της 9ης Ιανουαρίου έγινε σήμερα νέα αναγγελία προς τον ΕΛΓΑ και θα γίνονται δεκτές δηλώσεις έως και την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017. Μετά τις σχετικές ενέργειες καλείται ο ΕΛΓΑ να προχωρήσει άμεσα στην αποστολή γεωπόνων για εκτίμηση των ζημιών ώστε να γίνει άμεσα και η αποζημίωση των πληγέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: