Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΓΟΣ: «Γιουσέφ και Βισκαδουράκης στο Αργείτικο Καρναβάλι»! 10 εκδηλώσεις το Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα!

Όλα είναι έτοιμα για το φετινό Αργείτικο Καρναβάλι! Σχολεία, σύλλογοι, ομάδες και εντυπωσιακά άρματα!!! ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ! ΖΟΓΚΛΕΡ! ΜΟΝΟΡΟΔΟΙ! και ο … ΚΙΚΟ!! υπόσχονται να ξεσηκώσουν τον κόσμο!!!
Η sexy dancer ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΟΥΣΕΦ, η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του ΑΡΓΕΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2017! θα χορέψει όπως μόνο αυτή ξέρει και μπορεί συμπαρασύροντας τους καρναβαλιστές στους δικούς της εκρηκτικούς ρυθμούς!!!!
Ο γνωστός ηθοποιός ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ θα προσθέσει την προσωπική του χιουμοριστική σφραγίδα στην παρουσίαση του Καρναβαλιού!  
Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 4.00 το απόγευμα θα γίνει στο Άργος η Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση.
Η Καρναβαλική Παρέλαση θα ξεκινήσει εντυπωσιακά με τους ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΕΣ!!!, τη μασκότ του αργείτικου καρναβαλιού, από τη συμβολή των οδών Θεάτρου και Δαναού και θα συνεχίσει έως τη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Δαναού.
Στο ύψος του Καποδιστριακού Δημοτικού σχολείου οι ομάδες θα στρίψουν αριστερά με κατεύθυνση προς την Παιδική Βιβλιοθήκη που βρίσκεται στην Παιδική χαρά ¨Δ. Μπόνης¨ στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Φείδωνος. 
Στο σημείο εκείνο οι ομάδες θα στρίψουν δεξιά προς την πλατεία Δημοκρατίας (Λαϊκή Αγορά) όπου και θα λήξει η Καρναβαλική Παρέλαση με ένα  ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ!  για μικρούς και μεγάλους. Η 11μελής κριτική επιτροπή θα δώσει τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του Διαγωνισμού για τις 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ  βάσει της στολής, του θέματος, της παρουσίασης και φυσικά του κεφιού!!! Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ θα παραδοθεί στην πυρά! και… θα καεί το πελεκούδι!!! Το ΤΣΙΡΚΟ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ που ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! Θα δώσει μια εντυπωσιακή παράσταση με γέλιο και πολλά παιχνίδια!


Σας περιμένουμε όλους! Η Μπάντα Κρουστών QUILOMBO!!! σε βραζιλιάνικους ρυθμούς και κίνηση σας καλεί να φέρετε μαζί σας κέφι, ρυθμό, αισιοδοξία, χιούμορ και φαντασία … και … ξεκινάμε στις 4 το απόγευμα της Κυριακής!

10 εκδηλώσεις σε 3 ημέρες
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 Φεβρουαρίου 2017
18:00 ΣΥΚΑΦΙΑΡ «Η Αλληλεγγύη»: Αποκριάτικο Μασκέ Πάρτι. Γραφείο συλλόγου (Καραολή Δημητρίου 44), ΑΡΓΟΣ
20:30 Ταβέρνα ΠΑΝΤΑΖΗΣ, Κεφαλάρι: «Αποκριάτικος Χορός» του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους
21:00 En Lefko Modern Bistro: Μασκέ πάρτι
1:00 Homies Café Bistro: «Le cabaret»! Όλος ο υπόκοσμος έρχεται στο Homies. Στα decks ο dj Laios.
23:00 DIVERSO: «Suicide Squad» Οι χειρότεροι εγκληματίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τον κόσμο. Η τελική μάχη θα δοθεί στο Diverso.!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 Φεβρουαρίου 2017
16:00 Πλατεία Αγίου Πέτρου Άργους:
«ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ» με συμμετοχή αρμάτων. Εντυπωσιακή έναρξη με τους καραμούντζες, τη μασκότ του αργείτικου καρναβαλιού… Ακολουθεί το «Κάψιμο του Καρνάβαλου» και Αποκριάτικο πάρτι για μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Δημοκρατίας (Λαϊκή Αγορά).
19:00 Homies Café Bistro: «Η απόβαση των Ούνων»! Μετά την καρναβαλική παρέλαση η αποκριάτικη ομάδα «Ούνοι του Homies» ξεφαντώνουν σε ένα non stop αποκριάτικο πάρτι.
19:00 En Lefko Modern Bistro: Συμμετέχουμε στην καρναβαλική παρέλαση στο Άργος και συνεχίζουμε μετά στο «Εν Λευκώ» σε αποκριάτικο γλέντι που θα αφήσει ιστορία.
23:00 DIVERSO: «Η απόβαση των Ούνων» Μετά την καρναβαλική παρέλαση οι Ούνοι του Homies πολιορκούν και το Diverso. Στα decks ο dj Minas Kontos.

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 Φεβρουαρίου 2017
Νέα Κίος: Παιδική χαρά. Παραδοσιακό υπαίθριο γλέντι με ζωντανή μουσική και δωρεάν εδέσματα της ημέρα Παραδοσιακά Κούλουμα και πέταγμα χαρταετού σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.



https://www.youtube.com/watch?v=yCxtROplAao (δείτε το βίντεο για το Αργείτικο Καρναβάλι 2017).

Δεν υπάρχουν σχόλια: