Νεα

Χαστούκι στο «σύστημα Σφυρή». Το τσιφλίκι της ΔΕΥΑΕΡ τίθεται υπό έλεγχο νομιμότητας

Οι αυθαιρεσίες του διορισμένου Προέδρου κ. Πάλλη και της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ, κόβονται με μαχαίρι. Η κάλυψη που τους παρείχε ένα μέρος της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο στήριζε τις επιλογές του Δημάρχου κ. Δημ. Σφυρή, καταρρέει μπροστά στο φράγμα νομιμότητας που υψώνουν από κοινού όλες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις.
Η παρέμβαση του Τάσου Λάμπρου, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. και οι προσφυγές που κατέθεσε στα αρμόδια όργανα της πολιτείας έφεραν τα πρώτα αποτελέσματα.
** Τέλος οι διακοπές νερού και το αυθαίρετο χαράτσι της επανασύνδεση που πήγαινε σε επιλεγμένο υδραυλικό.
** Τέλος οι επιβαρύνσεις των καταναλωτών για να κατασκευάζονται σωληνώσεις μεταφοράς νερού σε εκτός σχεδίου βίλλες ημετέρων.
** Τέλος η άδικη τιμολόγηση που επέβαλε στους φτωχούς να πληρώνουν το κόστος κατανάλωσης των υπερπολυτελών ξενοδοχείων και των τεραστίων πισινών.

Η ΔΕΥΑΕΡ οφείλει άμεσα να συμμορφωθεί και ο αυθάδης Πρόεδρός της να καταλάβει ότι τις αποφάσεις τις λαμβάνουν οι εκλεκτοί των Δημοτών (που πληρώνουν) και όχι οι διορισμένοι των κολλητών (που πληρώνονται).
Διαβάστε την γνωστοποίηση της απόφασης των οργάνων της πολιτείας που θεμελιώνουν όλα τα ανωτέρω, όπως την περιγράφει σε ανακοίνωσή του ο Τάσος Λάμπρου, παραθέτοντας συγχρόνως τα σχετικά έγγραφα.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Αγαπητοί Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, μας κοινοποιήθηκαν οι αποφάσεις  με α/α 38 και 39 της 5/12/2016, της Α’ Ειδικής Επιτροπής Άρθρου 152 Ν.3463/2006, οι οποίες δέχτηκαν τις προσφυγές της παράταξής μας και ακύρωσαν την 115/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας, που αφορούσε τον «Κανονισμό Λειτουργίας Δικτύων Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.»
και την 117/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας, που αφορούσε την «Τιμολογιακή Πολιτική για μεγάλους Πελάτες» του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ..
Και συγκεκριμένα,
Δεν μπορούσαμε να επιτρέψουμε την παράνομη επιβολή τέλους επανασύνδεσης ύψους 36,4€ στους καταναλωτές του Δήμου μας που τους είχαν κόψει το νερό.
Δεν μπορούσαμε να αποδεχτούμε την λογική του Δημάρχου Ερμιονίδας και του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.  να αναθέσουν σε ιδιώτη εργολάβο το κόψιμο του νερού και την επανασύνδεση, εισπράττοντας έτσι το ποσό των 36,4€.
Δηλαδή, όσο πιο πολλά κοψίματα νερού έκανε ο ιδιώτης εργολάβος, τόσο πιο πολλές επανασυνδέσεις και άρα περισσότερες εισπράξεις – χαράτσια για τους Δημότες!!!
Πότε;;; Στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία!!!
Δεν μπορούσαμε να ανεχτούμε να κρίνει αποκλειστικά το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. την επέκταση του Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης σε περιοχές εκτός σχεδίου πόλεως, Δίχως την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας.
Οι Δημότες, επέλεξαν με την ψήφο τους Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους, δεν επέλεξαν το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
Οπότε την αποκλειστική ευθύνη για τις συνδέσεις ύδρευσης εκτός σχεδίου πόλεως την έχει το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
Αυτό θα αποφασίζει!!!
Τα ρουσφετάκια λοιπόν Δήμαρχε Σφυρή στις επεκτάσεις του δικτύου ύδρευσης και τα παιχνιδάκια με την Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. ΣΤΟΠ!!!
Μέχρι εδώ ήτανε!!!
Δεν μπορούσαμε να επιτρέψουμε κύριε Σφυρή, δίχως επάρκεια νερού, την εφαρμογή τιμολογιακών πολιτικών με μειώσεις τιμών στις μεγάλες καταναλώσεις!!!
Αναρωτιόμαστε!!!!!!
Γιατί κύριε Δήμαρχε, δεν τηρήσατε το αυτονόητο και το νόμιμο, που λέει ότι σε ψήφιση κανονισμού λειτουργίας και τιμολογιακής πολιτικής, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου;;;
Αντιθέτως, εσύ Δήμαρχε δεν μας άκουσες όταν στο επισημάναμε και πανηγύριζες, λέγοντας δεξιά και αριστερά ότι είναι νόμιμες οι αποφάσεις 115/2016 και 117/2016 του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας.
Τα πανηγυράκια Δημάρχου και Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.  ΣΤΟΠ!!!
Σου επισημαίνουμε Δήμαρχε, ότι μετά τις αποφάσεις 38/2016 και 39/2016 της Α’ Ειδικής Επιτροπής Άρθρου 152 Ν.3463/2006,
δεν μπορείτε να εισπράττετε από τους Δημότες το χαράτσι των 36,4€ για την επανασύνδεση του νερού,
δεν μπορείτε να κάνετε συνδέσεις νερού εκτός σχεδίου πόλεως και
δεν μπορείτε να εφαρμόσετε Τιμολογιακή Πολιτική σε Μεγάλους Πελάτες.
Συμμορφωθείτε επιτέλους και τηρείστε την Νομιμότητα!!!

Για την Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο Επικεφαλής
Τάσος Λάμπρου»


Δεν υπάρχουν σχόλια