Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ο αποκριάτικος χορός του Διομήδη Άργους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ο αποκριάτικος χορός του συλλόγου μας στο Epavlis Island στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου. Πλήθος κόσμου, φίλων και μελών της μεγάλης οικογένειας συγκεντρώθηκαν στην ετήσια εκδήλωση των Λύκων, η οποία χθες είχε τριπλό χαρακτήρα, καθώς περιλάμβανε και την κοπή των πρωτοχρονιάτικων πιτών των τμημάτων του Διομήδη, αλλά και την γιορτή των ακαδημιών του συλλόγου Wolfaki, για την συμπλήρωση 10 ετών λειτουργίας τους.

Με ανεβασμένο το ηθικό και με πολύ κέφι, λόγω και της νίκης επί του ΠΑΟΚ που προηγήθηκε πριν λίγες ώρες, μικροί και μεγάλοι γλέντησαν και διασκέδασαν, σε μια ζεστή, φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Στην έναρξη της εκδήλωσης τιμήθηκαν προπονητές των ακαδημιών του Διομήδη, από την ίδρυσή τους μέχρι και σήμερα, καθώς επίσης και συντελεστές, συνεργάτες και γονείς των παιδιών, για την αφιλοκερδή συμπαράσταση και βοήθειά τους στο μεγάλο έργο των τμημάτων υποδομής μας.
Η Διοίκηση των Λύκων έδωσε μετάλλια σε όλες τις ομάδες αγοριών και κοριτσιών του Wolfaki, τιμώντας τις για τις διακρίσεις και την εξαιρετική τους πορεία.
Παρόντες στον αποκριάτικο χορό μεταξύ άλλων ήταν οι βουλευτές Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Άργους – Μυκηνών και του Δήμου Ναυπλιέων και πολλοί ακόμα άνθρωποι του αθλητικού χώρου της Αργολίδας.
Ευχαριστούμε θερμά το Epavlis Island για τη φιλοξενία του, τους χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς και κυρίως τον κύριο Γιώργο Παλυβό για την ευγενική προσφορά των κρασιών «Κτήμα Παλυβός» της εκδήλωσης και το Ζαχαροπλαστείο Ορφανός για τις βασιλόπιτες και τα γλυκίσματα που προσέφερε.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης και έτρεχαν εδώ και εβδομάδες για την παραμικρή λεπτομέρεια. Λένα, Μάγδα, Κατερίνα, Χριστίνα, Αρετή, Κατερίνα, Μαριλία και Γιάννη σας ευχαριστούμε θερμά!
Φωτογραφίες στο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: