Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο Τατούλης κερδίζει τα Δικαστήρια

Ήταν πολλοί «οι φίλοι» του Πέτρου Τατούλη, που πίστευαν ότι τον έχουν στριμώξει και πως ήταν θέμα λίγων μηνών για να οδηγηθεί σε ταπεινωτικές καταδίκες λόγω δηλώσεων, πράξεων ή παραλείψεων της Περιφερειακής αρχής.
Όμως, με εξαίρεση την πρωτόδικη ερήμην καταδίκη του (μετά από μήνυση του εκδότη της Ελευθερίας Καλαμάτας), ο Πέτρος Τατούλης κερδίζει το ένα δικαστήριο μετά το άλλο.
Η απαλλαγή του για την υπόθεση των σκουπιδιών στον Σταυρό των Διδύμων ήταν ίσως η σημαντικότερη επιτυχία του. Μια επιτυχία που του επιτρέπει να αντιμετωπίσει με αισιοδοξία την υπόθεση της Τρίπολης.
Η απαλλαγή του από την επιδιωκόμενη ποινική του καταδίκη, στην υπόθεση της μήνυσης Πετράκου, του επιτρέπει να αντιμετωπίζει «αισιόδοξα», τις ουρές των δικαστηρίων, για το 2017. Συγχρόνως, όπως λένε οι συνεργάτες του απομακρύνθηκε οριστικά και κάθε κίνδυνος από τους ελέγχους των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.


Ο Πέτρος Τατούλης, μπαίνει στο δεύτερο ήμισυ της δεύτερης θητείας του, ως Περιφερειάρχη, αλώβητος από δικαστικές εμπλοκές, έχοντας απέναντί του μια αντιπολίτευση «του χεριού του» και με την ανακούφιση ότι οι ορκισμένοι Συριζαίοι εχθροί του, δεν θα έχουν την κυβερνητική ισχύ στα χέρια τους, μετά από λίγους μήνες.

Όμως, άγνωστα τα παιχνίδια της μοίρας …. Και το μέλλον άδηλον! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: