Νεα

Ο Δημήτρης Μπουγιώτης αναλαμβάνει Πρόεδρος στην Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου

Δημήτρης Μπουγιώτης
Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη «Ναύπλιο επόμενη μέρα» γνωστοποίησε ότι ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, έκανε αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο Χρήστος Νταβάκος (για προσωπικούς λόγους). Στην ίδια ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Ναυπλιέων, αναφέρει ότι, ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας αναλαμβάνει ο δεύτερος σε ψήφους σύμβουλος (της παράταξης), Δημήτρης Μπουγιώτης.
Η ανακοίνωση, με τίτλο «Η Δημοτική Παράταξη «Ναύπλιο επόμενη μέρα» τιμά τον Χρήστο Νταβάκο και χαιρετά το Δημ. Μπουγιώτη, αναφέρει τα εξής:


Χρήστος Νταβάκος
«Ναύπλιο 23 Φεβρουαρίου 2017
Η Δημοτική Παράταξη «Ναύπλιο επόμενη μέρα», ευχαριστεί το στέλεχός της και μέχρι σήμερα Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου Χρήστο Νταβάκο για την συνεχή, κοπιώδη και ανιδιοτελή προσφορά του προς την πόλη και προς την παράταξη.
Η παραίτηση του συμπολίτη μας Χρήστου Νταβάκου, ο οποίος αφοσιώθηκε στα κοινά επί δύο και πλέον έτη, γίνεται αποδεκτή με θλίψη και, μόνον γιατί οφείλεται σε μη αντιμετωπίσιμους προσωπικούς λόγους.

Δημήτρης Μπουγιώτης
Την θέση του θα καταλάβει, όπως ο νόμος ορίζει, ο δεύτερος σε σειρά εκλογής σύμβουλος της παράταξής μας, Δημήτρης Μπουγιώτης, πτυχιούχος του Πάντειου Πανεπιστήμιου.
Η δέσμευση του νέου Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο (και επικεφαλής της παράταξης) ότι θα διαθέσει όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να συμβάλει στην βελτίωση των συνθηκών ζωής των Δημοτών και των επισκεπτών, σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Παράταξης «Ναύπλιο επόμενη μέρα», συνοδεύεται και από την πρόθεση όλων μας να στηρίξουμε τις κοινές δράσεις και να βοηθήσουμε το νεαρό αυτοδιοικητικό μέλος μας να ανταποκριθεί στις ευθύνες που αναλαμβάνει.
Για τη Δημοτική Παράταξη «Ναύπλιο επόμενη μέρα»
Ο επικεφαλής
Δημήτρης Κωστούρος
Δήμαρχος Ναυπλιέων»


Δεν υπάρχουν σχόλια