Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΓΕΑ: Κάνουμε την αυτοκριτική μας και προχωράμε

Λήξη του πρώτου γύρου της αγωνιστικής χρονιάς 2016-2017 και παρά τους αρχικούς καλούς οιωνούς, η συνέχεια δεν ήταν η ιδανική για την ομάδα μας. Έτσι ο φετινός πρώτος απολογισμός μας βρίσκει με μόλις τρεις νίκες, τέσσερις ήττες και -δυστυχώς- με τρεις ακόμα τραυματισμούς. 

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές κύριο μέλημα κάθε ομάδας πρέπει να είναι το ‘ευ αγωνίζεσθε’ και μετά οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τον εκάστοτε αγώνα (νίκη, ήττα, σκορ κλπ) και γι αυτό το λόγο θέλουμε αφενός να συγχαρούμε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν με γνώμονα αυτή την αρχή, αφετέρου να ζητήσουμε συγγνώμη για τις φορές που μπορεί (και) η δική μας συμπεριφορά να μην αντιπροσώπευε απόλυτα τον συγκεκριμένο σκοπό.

Στο σημείο αυτό βέβαια θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ορισμένες συμπεριφορές αλλά και εκβάσεις αγώνων είναι σε μεγάλο ποσοστό αποτέλεσμα και της κακής διαιτησίας που με τη στάση της:


Α) συνεργεί στην ύπαρξη σκληρών (ως και αντικανονικών) ενεργειών που έχουν ως συνέπεια τη δημιουργία τραυματισμών και συνολικού εκνευρισμού
Β) φαίνεται να μεροληπτεί υπέρ συγκεκριμένων ομάδων.


Όλα τα παραπάνω δεν παύουν να συνθέτουν εμπειρίες τις οποίες, αφού τις φιλτράρουμε και τις αξιολογήσουμε, θα τις κουβαλάμε στη ‘φαρέτρα’ μας ως γνώσεις που θα μας χρησιμεύσουν στα επόμενα βήματα. Συνεχίζουμε λοιπόν το ίδιο δυναμικά και ομαδικά με σκοπό την ατομική αλλά και συλλογική βελτίωση και κατ’ επέκταση μια καλύτερη εμφάνιση στον δεύτερο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: