Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ντόναλντ Τραμπ: Ποιοι και γιατί θέλουν να μας κάνουν να βλέπουμε το άσπρο σαν μαύρο

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, αιφνιδίασε τους ηττημένους αντιπάλους του που πίστευαν πως θα είχαν στην διάθεσή τους τον αναγκαίο χρόνο για να ανασυνταχτούν. 
Οι εμπνευστές και πρωταγωνιστές της απάνθρωπης παγκοσμιοποίησης, δεν φανταζόντουσαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα λειτουργούσε με τέτοια αποφασιστικότητα και τόση ταχύτητα, ξεκινώντας το ξήλωμα του χρυσοφόρου πλέγματος εκμετάλλευσης της ανθρωπότητας που είχαν υφάνει.
Έπεσαν έξω! Ο εκπρόσωπος του κόσμου των εργαζομένων και των παραγωγικών επιχειρήσεων, της αμερικανικής κοινωνίας, είχε το σχέδιο και τους συνεργάτες έτοιμους από καιρό. Γι’ αυτό και τα βήματά του είναι σταθερά και μελετημένα να οδηγούν στην πραγματοποίηση των όσων υποσχέθηκε.
Οι παγκόσμιοι τζογαδόροι του χρήματος, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν χρόνο και να ετοιμάσουν το σχέδιο αντεπίθεσης, έβαλαν μπροστά όλες τις διαθέσιμες για απώλεια δυνάμεις. Οι ελεγχόμενοι πολιτικοί, οι επιδοτούμενες ΜΚΟ, τα υπερδανεισμένα ΜΜΕ, τα υποδουλωμένα Πρακτορεία ειδήσεων και οι διεφθαρμένοι της βιομηχανίας της απόλαυσης, έπιασαν δουλειά.


Προσπαθούν να εφαρμόσουν το μοντέλο της πορτοκαλί επανάστασης ή της αραβικής άνοιξης. Ένα μοντέλο όπου με άφθονη χρηματοδότηση και αξιοποίηση των μισθοδοτούμενων στελεχών των ΜΚΟ και των διαχειριστών της ροής των ειδήσεων θα κατέβαζε τον κόσμο στους δρόμους και θα ανέτρεπε (για μια ακόμη φορά) την θέληση των λαών να ελέγχουν την τύχη και το μέλλον τους. Μάλλον το χάνουν το παιχνίδι!
Του αποδίδουν σχέδια και προθέσεις που δεν έχει. Τον κατηγορούν για πράξεις που ουδέποτε έκανε. Τα όσα προωθεί υπέρ της Αμερικής και της κοινωνίας των Εθνών, τα αμαυρίζουν προσπαθώντας να μην ξηλωθεί το δικό τους βρώμικο σχέδιο. Ένα σχέδιο που εφαρμόζουν με συνέπεια τριάντα χρόνια τώρα, με σκοπό την υποδούλωση της ανθρωπότητας μέσα από πολέμους και έλεγχο του νου. Και ακόμα είμαστε στην αρχή. Οι αντιδράσεις τους θα κλιμακωθούν μέχρι…
Άκουσα πληρωμένους δημοσιογράφους να συζητούν με τους αμόρφωτους συναδέλφους τους και να λένε ότι «ο Τραμπ έκλεισε το τηλέφωνο στον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας», σε μια προσπάθεια να τον παρουσιάσουν σαν αγροίκο. Δεν είπαν όμως ότι αυτό έγινε γιατί ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ αρνιόταν επίμονα να αποδεχτεί την εφαρμογή της συμφωνίας του Ομπάμα για μετακίνηση στην Αμερική μεταναστών που είχαν μπει παράνομα στην επικράτεια της Αυστραλίας. Ούτε είπαν ότι η απαγόρευση εισόδου που επέβαλε σε μουσουλμάνους ήταν εφαρμογή νόμου του Ομπάμα.
Διαβάστε λοιπόν και ψάξτε περισσότερο, πως λειτουργούσε ο «ιδανικός ανθρωπιστής Πρόεδρος Ομπάμα» στους τομείς των ατομικών και κοινωνικών ελευθεριών ή των πολεμικών επεμβάσεων και βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Διαβάστε ότι διάβασα και εγώ και βγάλτε το συμπέρασμα.
Ατομικές και Κοινωνικές Ελευθερίες
«Ο Barack Obama, ως υποψήφιος, υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής των μειονοτήτων, του κράτους δικαίου και των ατομικών ελευθεριών. Ως πρόεδρος, όμως, συνέχισε τις παρακολουθήσεις των επικοινωνιών των πολιτών, όπως ανέδειξε ο Edward Snowden. Διατήρησε τη βάση του Γκουαντάναμο. Απέφυγε να επιδιώξει μία σοβαρή λύση στον συστημικό ρατσισμό που ακούει στο όνομα του πολέμου κατά των ναρκωτικών. Αυτή η αποτυχία του χτυπά ιδιαίτερα τους αφροαμερικανούς νέους που είναι και τα κύρια θύματα του πολέμου κατά των ναρκωτικών. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στο γεγονός ότι επί των ημερών του, οι αρχές των ΗΠΑ απέλασαν 2,4 εκατομμύρια παράτυπους μετανάστες από τη χώρα. Πρόκειται για αριθμό ρεκόρ, μεγαλύτερο από αυτόν του Bush που, τουλάχιστον στα λόγια, τηρούσε σκληρότερη στάση στο καυτό θέμα της παράτυπης μετανάστευσης».
Η Πολιτική των πολέμων
«Οι ελπίδες που είχε καλλιεργήσει το 2008 ότι μετά από οκτώ χρόνια νεοσυντηρητικής εξωτερικής πολιτικής θα ακολουθούσε μία σταδιακή αποκατάσταση των σχέσεων των ΗΠΑ με τον αραβικό κόσμο και μείωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων ανά τον κόσμο αποδείχτηκαν φρούδες. Ο πρόεδρος Obama συνέχισε όλους τους πολέμους που υιοθέτησε από τον Bush τον νεώτερο και δεν κατάφερε να αποφύγει τη δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους και το χάος στη Συρία. Μπορεί βέβαια να μείωσε τον αριθμό των χερσαίων επιχειρήσεων στη μέση ανατολή, όμως την παρουσία στρατιωτών αντικατέστησαν τα μη επανδρωμένα αεροπλάνα.. Ένα ενδεικτικό στατιστικό σχετικά με την εξωτερική πολιτική του, σύμφωνα με έρευνα του Council on Foreign Relations, είναι ότι οι ΗΠΑ «έριξαν» το 2016 26.172 βόμβες σε επτά χώρες με τη συντριπτική πλειοψηφία να καταλήγει στο Ιράκ και τη Συρία.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Επειδή όλοι μπορούμε να σκεφτούμε λογικά, ας αναλογισθούμε γιατί τόση λύσσα εναντίον ενός Αιρετού που, σε αντίθεση με τους άλλους (Ομπάμα, Τσίπρα κλπ), κρατάει τις υποσχέσεις του και υλοποιεί το πρόγραμμα που υπερψήφισε ο αμερικανικός λαός. 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

100% true.Most people do not know what is going on in the world and the media is paid off to lie.