Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Τι κρύβεται πίσω από τη διαμάχη για τα σκουπίδια; Οι Νεοδημοκράτες Περιφερειακοί Σύμβουλοι κάνουν πίσω ενώ οι Τατουλικοί αντιπεριφερειάρχες αντεπιτίθενται

Ο Κώστας Βλάσσης λειτούργησε ως αλεξικέραυνο
Λίγες μόνον ώρες πέρασαν από την ανακοίνωση της παράταξης Τατούλη (χθες το απόγευμα) σύμφωνα με την οποία, στους Πελοποννήσιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Σαμαράς), αποδίδονταν «παλαιοκομματικές πρακτικές που στηρίζονται σε ψέματα και μισές αλήθειες» και η επερώτησή τους προς την κυβέρνηση, σχετικά με τα απορρίμματα, χαρακτηριζόταν ως «Σοβαρή θεσμική εκτροπή» και, νέες δηλώσεις έρχονται στο φως, δείχνοντας πως «κάτι διαφορετικό συμβαίνει πίσω από την κουρτίνα».
Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, μέλη της Νέας Δημοκρατίας, μέσω Δελτίου Τύπου της παράταξης ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ «μαζεύουν τους χαρακτηρισμούς και τις κατηγορίες» και περιορίζονται να εκφράζουν «την έκπληξη και την απορία τους».


Επικεντρώνονται στο επιχείρημα ότι «η Νέα Δημοκρατία έχει ταχθεί υπέρ των ΣΔΙΤ», παραλείποντας όμως να πουν ότι το κόμμα τους δεν αλλάζει θέσει αλλά υποστηρίζει πως «το συγκεκριμένο ΣΔΙΤ δεν είναι επ’ ωφελεία των Πολιτών».
Την ίδια στιγμή, με τηλεοπτικές δηλώσεις τους στο περιφερειακό κανάλι BEST οι αντιπεριφερειάρχες του κ. Τατούλη, Ντίνα Νικολάκου και Τάσος Χειβιδόπουλος (προερχόμενοι εκ του τ. ΠΑΣΟΚ),  αναρωτιούνται τι άλλαξε και ο Αντώνης Σαμαράς και οι άλλοι Βουλευτές (Βλάσσης, Ανδριανός, Δαβάκης, Δήμας, Τζαβάρας, Φωτήλας, Κατσανιώτης) άλλαξαν άποψη και εμφανίζονται εχθρικοί προς την λύση Τατούλη – ΤΕΡΝΑ, υποστηρίζοντας τις θέσεις Δημάρχων για Ενδιάμεση Διαχείριση.

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ»

Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε το περιεχόμενο της επίκαιρης ερώτησης των βουλευτών της ΝΔ με θέμα "Άλυτο το πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο".
Από την ανάγνωση της ερώτησης, διαπιστώνεται η έλλειψη εμπεριστατωμένης και ολοκληρωμένης ενημέρωσης των βουλευτών, αφού δεν επέδειξαν κανένα ενδιαφέρον να ενημερωθούν για την πορεία του έργου ΣΔΙΤ που σήμερα καταγγέλλουν.
Η κίνηση αυτή, όχι μόνο δεν προτείνει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά δημιουργεί αντιφατικές τάσεις στην παράταξη της ΝΔ, σε μια περίοδο που όλοι εμείς αγωνιζόμαστε για την μέγιστη δυνατή της συσπείρωση.
Εμείς θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να ενεργούμε με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών, διαφυλάττοντας παράλληλα την προσωπική μας αξιοπιστία.


Το Δελτίο Τύπου δεν υπογράφεται από τα ονόματα όσων το προκάλεσαν. Παραθέτει μόνον το γενικόλογο: Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι  της «Νέας Πελοποννήσου» -μέλη της ΝΔ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: