Νεα

Ο Παύλος Δαγρές επαληθεύτηκε για μία ακόμη φορά. Μετά το Άμυνας, Σκάνδαλα επί Σκανδάλων και στο Υπουργείο Υγείας

Παύλος Δαγρές
Για μία ακόμη φορά ο ακαταπόνητος αγωνιστής, ιατρός Παύλος Δαγρές, αποδεικνύεται ότι βλέπει μπροστά στα γεγονότα. Οι γνώσεις του, η κρίση του, οι επαφές του και οι πληροφορίες του, του επιτρέπουν στην αρθρογραφία του να αναφέρεται επιτυχώς, σε καταστάσεις που αναμένει να δημιουργηθούν στο μέλλον. Μέχρι σήμερα, δεν έχει πέσει έξω ποτέ. Να ελπίσουμε ότι θα επαληθευτεί σε όσα κατά καιρούς γράφει για «ξεσηκωμό του λαού» και ότι θα διαψευσθεί στα όσα καταστροφικά περιμένει για την Θράκη.
Διαβάστε τι είχε γράψει και τι ξαναγράφει για την υπόθεση Novartis.

«Αποκαλύψεις αναμένονται από ΗΠΑ για Novartis και όχι μόνο. Αποκαλύψεις που εμείς είχαμε επισημάνει και αναμέναμε από το 2013.
Παρότι όμως ήταν γνωστό το Σκάνδαλο αυτό οι παρανομούντες συνέχιζαν να αυθαιρετούν.


Συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου 2013 με δημοσίευμα μας στην Εφημερίδα Kontra news γράψαμε:
«Υπουργοί υγείας και διοικητές Νοσοκομείων χρεοκόπησαν το ΕΣΥ.
Από αυτούς να ζητήσετε τα χρήματα για να καλυφθούν τα ελλείμματα του ΕΣΥ δηλώνουν Έλληνες του εξωτερικού.
Η ανεξέλεγκτη διαφθορά που παρατηρείται στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα απασχολεί και προβληματίζει τους Έλληνες που διαμένουν στις ΗΠΑ.
Λέγεται πως βόμβα πολλών μεγατόνων θα σκάσει από ώρα σε ώρα και θα αφορά εκτεταμένη διαφθορά στα Νοσοκομεία και το Υπουργείο Υγείας».
Δυστυχώς κάποιοι πολιτικάντηδες δεν έχουν ιερό και όσιο. Δεν σεβάστηκαν ούτε τον πόνο των ασθενών που νοσηλεύονται στα κρατικά νοσοκομεία με κραυγαλέες ελλείψεις.
Δεν συγκινήθηκαν από το γεγονός ότι σε πολλά νησιά μας στο Αιγαίο οι αποκλεισμένοι κάτοικοι δεν έχουν γιατρούς ελλείψει κονδυλίων. Σε Κέντρα Υγείας δεν υπάρχουν όχι μόνο γιατροί αλλά και οδηγοί ασθενοφόρων. Στις καρότσες αγροτικών αυτοκινήτων σε κάποιες επαρχίες γίνεται η διακομιδή ασθενών στα Νοσοκομεία.
Τριτοκοσμικές καταστάσεις και δυστυχώς φτάσαμε εδώ εξαιτίας της εκτεταμένης διαφοράς και της ανεξήγητης ανοχής που συνεχίζουν να επιδεικνύουν οι Έλληνες προς τους πολιτικούς που τους εκπροσωπούν και συνεχίζουν να τους ψηφίζουν.
Υπενθυμίζουμε ότι τέως υπουργός υγείας εισήγαγε σε ένα χρόνο 18!!! εκατομμύρια αντιγριπικά εμβόλια από τα οποία μόνο το 30% χρησιμοποιήθηκαν τα υπόλοιπα τα πέταξαν.
Κάποιοι επωφελήθηκαν από αυτή την αχρείαστη εισαγωγή και το όφελος τους το πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος.
Δυστυχώς στο κατάντημα που έχουμε περιέλθει δεν μας φταίνε ούτε η ΜΕΡΚΕΛ ούτε ο ΣΟΊ’ΜΠΛΕ. Υπεύθυνοι αποκλειστικά και μόνο είμαστε εμείς οι ίδιοι που ανεχόμαστε τις σπατάλες στους Δήμους τις περιφέρειας τα Υπουργεία, ακόμα και στα Υπουργεία άμυνας και υγείας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια της χώρας και της υγείας μας.
Πιστεύουμε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ που ερευνούν την υπόθεση Novartis θα προβούν σύντομα σε αποκαλύψεις που αφορούν την χώρα μας και τότε το μεταπολιτευτικό σαθρό πολιτικάντικο μόρφωμα θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος, αφού πρώτα όμως διέσυραν διεθνώς την χώρα, χρεοκόπησαν την Ελλάδα, εξαθλίωσαν οικονομικά τον Ελληνικό λαό».

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
Κιν. 6943570958


Δεν υπάρχουν σχόλια