Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Οι καταστροφικές επιλογές των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας έγιναν από ανικανότητα των στελεχών τους ή από πρόθεση των ηγετών τους;

Κλείσαμε την ΔΙΑΝΑ, την SOFTEX, ακόμη και τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις που έφτιαχναν Χαρτί Υγείας και άλλα προϊόντα υγιεινής. Συρρικνώνουμε την ελεύθερη κτηνοτροφία και καταστρέφουμε την εσταυλισμένη, ενώ συγχρόνως το κράτος δεν υπερασπίζεται τη Φέτα ή το Γιούρτι μας που κάνουν θραύση στο εξωτερικό.
Κλείσαμε τα εργοστάσια ζάχαρης και οδηγήσαμε τους αγρότες μας να σταματήσουν την καλλιέργεια Ζαχαρότευτλων. Ρίξαμε όλα τα βιομηχανικά λύματα στον υδροφορέα της Βοιωτίας και κάναμε τις εξαιρετικές πατάτες της περιοχής να μην αγοράζονται. Ακόμα και τα μικρά τοπικά σφαγεία τα κλείσαμε κάνοντας ασύμφορη τη λειτουργία τους, και φέρνουμε σουβλάκι από το εξωτερικό.
Διαβάστε τι γράφει μια εξαιρετική γνώστης των θεμάτων Αγροτικής Οικονομίας και …σκύψτε το κεφάλι.

«Δαπανήσαμε για εισαγωγές 240δις ευρώ (τα 2/3 του χρέους)! Γιατί επιμένουμε το χαρτί υγείας να είναι Ιταλικό, το γαλατάκι μας Γερμανικό και Ολλανδικό, η ζαχαρίτσα μας με Γαλλική υπογραφή, οι πατάτες μας προτηγανισμένες και γαλλικές επίσης και φυσικά το σουβλάκι μας ΔΕΝ είναι Ελληνικό! Χιλιάδες διατροφικά προϊόντα από τα ράφια των market ως την λαϊκή σταμάτησαν να παράγονται στον τόπο μας. 
Τα πρόσφατα στοιχεία είναι αποκαρδιωτικά.
Η ...ανασυγκρότηση του πρωτογενή συνεχίζεται παρά ταύτα και σήμερα ο υπουργός θα πάει βόλτα τον Ευρωπαίο Επίτροπο Χόγκαν, στα Γρεβενά παρακαλώ. Ευτυχώς εκεί υπάρχει ο Κουρέλας(εξαιρετικό παράδειγμα παρεμπιπτόντως) και οι κτηνοτροφικές μονάδες που υποστηρίζει η επιχείρηση και έτσι ο υπουργός θα φωτογραφίσει την αγροτική ανάπτυξη!
Μην νομίζουν οι Ευρωπαίοι ότι είμαστε μόνο λόγια!!
(από το F.B. της Έλενας Ναμίμι)»

 Είναι ακόμη καιρός να αναλογισθούμε ποιους (και γιατί) επιλέγουμε να μας κυβερνούν, θεωρώντας ως «νέα μεγάλη ιδέα» την χωρίς όρους ένταξή μας στην Ένωση των χωρών που την ονόμασαν Ευρωπαϊκή ενώ είναι Γερμανο……


Δεν υπάρχουν σχόλια: